Σιμεόνε: «Ο Μοράτα μπορεί να συγκριθεί με τον Χάλαντ»

Σιμεόνε: «Ο Μοράτα μπορεί να συγκριθεί με τον Χάλαντ»
Photo Credits: INTIME

Ο Νυιέγκο Σιμεόνε συνέκρινε τον Αλβάρο Μοράτα με τον δεύτερο στον αγώνσ της Χρυσής Μπάλας Έρλινγκ Χάλαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σιμεόνε έχει σε πολύ υψηλή θέση τον Αλβάρο Μοράτα και τον θεωρεί ως έναν απο του καλύτερους σέντερ φορ στον κόσμο. Ο Μοράτα έχει γίνει ο αρχηγός της Ατλέτικο και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς της παίχτες με βάση αριθμών.

Τη φετινή σεζόν, ο Ισπανός μετράει 12 γκολ και 2 ασίστ σε 15 συμμετοχές. Για την εθνική ομάδα, ο επιθετικός έχει βρει δίχτυα 4 φορές, στις 5τελευταίες εμφανίσεις του. Μιλώντας με τον El Larguero, ο Σιμεόνε υποστήριξε ότι ο Μοράτα μπορεί να μπει σε σύγκριση με τον Έρλινγκ Χάαλαντ που… συνεχίζει τη φετινή σεζόν από εκεί που σταμάτησε την περασμένη όσον αφορά στο σκοράρισμα. Ο Νορβηγός σημείωσε ένα τέρμα κόντρα στην Τσέλσι το Σαββατοκύριακο για να ανεβάσει τον απολογισμό του για τη σεζόν στα 13 τέρματα στην Premier League.

«Ο Άλβαρο Μοράτα είναι ισάξιος με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Όσον αφορά τα γκολ και τους αριθμούς του, σίγουρα μπορεί να συγκριθεί μαζί του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός κόουτς.

Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος επιθετικός της Σίτι, τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι, στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα του 2023, αφού βοήθησε τους «Πολίτες» τα μέγιστα για το τρεμπλ την περασμένη σεζόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X