Γαλλία: Με υπεύθυνη δήλωση θα ταξιδέψει ο Ζαϊρέ Εμερί στην Ελλάδα

Γαλλία: Με υπεύθυνη δήλωση θα ταξιδέψει ο Ζαϊρέ Εμερί στην Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Για να αγωνιστεί στον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο 17χρονος Ζαϊρέ Εμερί θα χρειαστεί υπεύθυνη δήλωση απο τους γονείς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα λείπει κανείς απο την αποστολή της Γαλλίας για την αναμέτρηση με την εθνική Ελλάδος (21/11, στις 21:45), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Μέσα σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του 17χρονου αστέρα της Παρί Ζαϊρέ Εμερί ο οποίος «βγάζει μάτια» και έχει κερδίσει, παρά το νεαρό της ηλικίας του την εμπιστοσύνη του Λουίς Ενρίκε. Σύμφωνα ωστόσο με τα γαλλικά Μέσα, ο νεαρός χαφ των Παριζιάνων δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών του.

Όπως αναφέρει η «Equipe», ο 17χρονος θα χρειαστεί μια υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση και από τους δυο του γονείς, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στη χώρα μας χωρίς να αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα και να καταφέρει να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τους «τρικολόρ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X