Ντέιβις: Δεν θέλει την ανανέωση με την Μπάγερν, ανοιχτός ο δρόμος για τη Ρεαλ

Ντέιβις: Δεν θέλει την ανανέωση με την Μπάγερν, ανοιχτός ο δρόμος για τη Ρεαλ
Photo Credits: INTIME

Αφού απέρριψε και άλλη πρόταση ανανέωσης από την Μπάγερν, και ανοίγει τον δρόμο για μετακόμιση στη Μαδρίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στόχος του Αλφόνσο Ντέιβις μονο η Μαδρίτη πλέον. Ο Καναδός δεν το κρύβει, πλέον θέλει να μετακομίσει μόνιμα στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και είναι αποφασισμένος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη καριέρα του.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο 24χρονος προσπαθεί σαν «τρελός» να καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο του και να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να γίνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Marca», ο Καναδός μπακ ενημέρωσε την Μπάγερν ότι δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, απορρίπτοντας την τελευταία πρόταση που του έκαναν οι Βαυαροί.

Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με την επιθυμία του Ντέιβις να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ. Το υπάρχον συμβόλαιο του Καναδού με την Μπάγερν, έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2025 και με αυτόν τον τρόπο, ο 24χρονος θέλει να πιέσει τους Βαυαρούς να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι του 2024, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας θα πρέπει να υποκύψουν, εάν δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς χρηματικό κέρδος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X