NBA: Ξεμπούκωσε ο εξαιρετικός Βεζένκοβ, άνετη νίκη του Σακραμέντο

NBA: Ξεμπούκωσε ο εξαιρετικός Βεζένκοβ, άνετη νίκη του Σακραμέντο
Photo Credits: INTIME

Τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά για τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Καβαλίερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάσα Βεζένκοβ πατάει ξανά πιο άνετα στα πόδια του με τους Κινγκς. Μερικές ημέρες μετά την επιστροφή του στο ροτέισον στον αγώνα με τους Θάντερ, ο Βούλγαρος φόργουορντ πήρε ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Καβαλίερς, εκμεταλλεύτηκε κάθε λεπτό που πέρασε στο παρκέ και έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στην άνετη νίκη των Κινγκς με 132-120.

Ο Βεζένκοβ ήταν ο πρώτος ψηλός που πέρασε στο παρκέ από τον πάγκο και έπιασε αμέσως δουλειά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 11 πόντους με 1/1 δίποντο, 3/5 τρίποντα και 2 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής, στην πιο μεστή φετινή του εμφάνιση. Το γεγονός ότι πάντα είχε στο πλευρό του είτε τον Σαμπόνις είτε τον Φοξ λειτούργησε ευεργετικά για αυτόν, αφού οι Κινγκς είχαν περισσότερες απειλές στο παρκέ – και άρα αυτός περισσότερους χώρους – με αποτέλεσμα την πιθανότατα πιο ουσιώδη φετινή του εμφάνιση.

Ο ΝτιΆρον Φοξ με 28 πόντους και ο Ντομάντας Σαμπόνις με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι των Κινγκς, με τον Κίγκαν Μάρεϊ να προσθέτει 25 πόντους και τον Κέβιν Χέρτερ 20 πόντους, για ένα Σακραμέντο που πήρε μία εύκολη νίκη (την τρίτη συνεχόμενη, για να βελτιώσει το ρεκόρ του στο 5-4) , τελειώνοντας τον αγώνα με 20/42 τρίποντα.

Για τους Καβαλίερς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 22 πόντους (αλλά 7/21 σουτ) και ο Καρίς ΛεΒέρτ 21 πόντους.

Ο απολογισμός του Σάσα Βεζένκοβ

Ο Σάσα Βεζένκοβ πέρασε στο παιχνίδι μόλις στο 6ο λεπτό αντί του απογοητευτικού Χάρισον Μπαρνς για να βελτιώσει τις αποστάσεις των Κινγκς, μένοντας στο παρκέ μαζί με τους Ντομάντας Σαμπόνις και Κίγκαν Μάρεϊ στην γραμμή των ψηλών του Σακραμέντο. Ξεκίνησε με ένα αμυντικό ριμπάουντ, ενώ με περίπου 3 λεπτά για το τέλος της πρώτης περιόδου ευστόχησε σε τρίποντο, κάνοντας το σκορ 23-21 από ασίστ του Σαμπόνις.

Ακολούθησε νέο αμυντικό ριμπάουντ και νέο τρίποντο στην επόμενη φάση – από ασίστ του Άλεξ Λεν αυτή τη φορά – για το 26-21 με το οποίο τιμώρησε την άμυνα ζώνης των Καβαλίερς, ενώ λίγο αργότερα ευστόχησε σε λέι-απ στο transition από ασίστ του Ντι’Αρον Φοξ. Ο Βεζένκοβ ξεκίνησε κανονικά με την δεύτερη πεντάδα στην 2η περίοδο – μόνο ο Φοξ ήταν στο παρκέ από τους λεγόμενους «βασικούς» και πρόσθεσε ακόμα ένα ριμπάουντ στην στατιστική του πριν αποσυρθεί στα μέσα της 2ης περιόδου.

Ο Βεζένκοβ πέρασε ξανά στα μέσα της 3ης περιόδου στο παρκέ – πάλι αντί του αρνητικού Μπαρνς – και πρόσθεσε περίπου 5 λεπτά αργότερα ακόμα ένα τρίποντο στην στατιστική του (πάλι από ασίστ του Φοξ) πριν περάσει στον πάγκο για χάρη του Ντουάρτε με 3 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του δωδεκάλεπτου.

Το ξεκίνημα της 4ης περιόδου τον βρήκε πάλι στο παρκέ, με τον MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague να παίρνει ακόμα μία προσπάθεια (ένα άστοχο τρίποντο) πριν περάσει στον πάρκο με 8 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα για το φινάλε του αγώνα, μην επιστρέφοντας ξανά στο παρκέ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X