Η Ρεάλ Μαδρίτης ζητάει από τον Σάουθγκεϊτ να μην χρησιμοποιήσει τον Μπέλιγχαμ

Μπέλιγχαμ: «Δεν ξέρεις πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Ρεάλ μέχρι να γίνεις μέλος της»
Photo Credits: INTIME

Τον Τζουντ Μπέλιγχαμ φαίνεται ότι θα χάσει η εθνική Αγγλίας και αυτό γιατί η Ρεάλ ζητάει τον προπονητή των «Τριών Λιονταριών» να μην τον χρησιμοποιήσει.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει 16 γκολ σε 14 εμφανίσεις.

Όμως ο «καυτός» Τζουντ Μπέλιγχαμ, είναι αρκετά αμφίβολος καθώς ο 20χρονος χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, τραυματισμός που του στέρησε την παρουσία του στο παιχνίδι των Μερένγκες με τη Βαλένθια.

Παρόλα αυτά, ο ομοσπονδιακός προπονητής της φιναλίστ του Euro 2020, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αποφάσισε να καλέσει τον Μπέλιγχαμ στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αυτό, όπως προκύπτει από μέσα της Ισπανίας, δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της Βασίλισσας, με τα στελέχη να είναι σε διαβουλεύσεις με την πλευρά του παίκτη, με σκοπό ο νέος ηγέτης της Ρεάλ να επιστρέψει άμεσα στη Μαδρίτη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να μην καταπονηθεί άσκοπα στην Αγγλία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X