Παπαδόπουλος, Τζήλος και για την τιμωρία του Ολυμπιακού... φταίει η ΑΕΚ

Παπαδόπουλος, Τζήλος και για την τιμωρία του Ολυμπιακού... φταίει η ΑΕΚ

Ο Insider είδε όσα συνέβησαν στα ματς ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και γράφει την πραγματική αλήθεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεπόρτερ της ΑΕΚ να βγαίνει στο ραδιόφωνο και με το… καλημέρα να λέει για γκολ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού σε άλλο ματς ότι ήταν έτσι ή αλλιώς, δεν έχουμε ακούσει. Ακούμε όμως έναν ρεπόρτερ Ολυμπιακού να βγαίνει και να λέει για το γκολ της ΑΕΚ πως ήταν επιθετικό φάουλ. Το πρώτο. Είναι κρίμα σε αυτή την ηλικία και με την ιστορία που κουβαλάς, να πηγαίνεις όλο και περισσότερο στην προπαγάνδα. Να σε θεωρούν δηλαδή και αρκετοί Ολυμπιακοί και φυσικά όλοι οι άλλοι προπαγανδιστή και τίποτε περισσότερο ή λιγότερο πλέον.

Επειδή όμως την ξέρουμε κι εμείς αυτή την κουβέντα να πούμε… πέντε πράγματα που λέει και μια ψυχή. Ο Παπαδόπουλος είχε καλή διαιτησία μέχρι την τελική ευθεία στην Τρίπολη. Στην τελική ευθεία όμως κάτι μύρισε στο γήπεδο της Τρίπολης. Κι έτσι, με τον Αστέρα να πιέζει και τον Ολυμπιακό να μη μπορεί να αλλάξει δεύτερη πάσα στο τελευταίο τέταρτο, είδαμε τον διεθνή διαιτητή εκ Μακεδονίας να «τρώει« στην ψύχρα δύο πεντακάθαρα κόρνερ υπέρ του Αστέρα! Και να συμπληρώνει και δύο – τρία καθαρίσματα με φάουλ που μόνο αυτός είδε υπέρ του Ολυμπιακού. Έτσι… μιλάει ο ψυλλιασμένος διαιτητής στην εποχή του VAR.

Το… χαμένο πέναλτι της Καισαριανής

Στην δε Καισαριανή, μπερδευτήκαμε λίγο σχετικά με το αν τελικά οι καλοί έπαιζαν με τον Παναθηναϊκό ή με την ΑΕΚ. Γιατί είχαμε κάτι «ψου ψου» πριν το ματς εκείνο σχετικά με το ποιους είχε δηλώσει για τιμωρία η Κηφισιά. Ξέρετε ποιον είχαν δηλώσει; Τον Μποτία. Ε, ας είχαμε κι εμείς απέναντι τον Μποτία και θα βλέπαμε αν θα πέταγαν οι δύο βαθμοί. Αντίθετα είχαμε τον Βαφέα που μπροστά στον τωρινό Ισπανό είναι κανονικότατος στόπερ και – ναι…- μας έβαλε και γκολ! Με τον Παναθηναϊκό όμως είδαμε τον Βαφέα και… δεξί μπακ!

Αλλά τα σημαντικά δεν είναι αυτά. Το σημαντικό είναι πως εκεί που στην ΑΕΚ έκλεψαν ένα καθαρό πέναλτι την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική, στην επόμενη δεν δόθηκε το καθαρό πέναλτι του Γεντβάι στον Τετέι. Μια φάση που είναι σα να μην υπάρχει την επόμενη μέρα. Του κλειδώνει το χέρι κανονικά, τον ρίχνει κάτω και ο Ζαμπαλάς κάνει τον ψόφιο κοριό. Αλλά ακόμη πιο… ψόφιος κοριός ο Τζήλος στο VAR. Που αποφάσισε να ντυθεί Φωτιάς ως VAR στο ίδιο γήπεδο στον αγώνα της ΑΕΚ και η φάση πήγε περίπατο. Για να πάρει ο Παναθηναϊκός την νίκη οριακά με 0-1 και να κλείσει στην διακοπή με τέσσερις βαθμούς μπροστά.

Με την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη

Αλλά ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού δεν είπε για το πέναλτι που έφαγαν από την Κηφισιά… Είπε για το κατά φαντασία επιθετικό φάουλ του Αραούχο στο γκολ της ΑΕΚ. Όπως και οι οργανωμένοι της ομάδας του, στο πανό που σήκωσαν στην Τρίπολη με αφορμή την τιμωρία τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν τα έβαλαν με τον Παναθηναϊκό. Με τον Μελισσανίδη τα έβαλαν, με αυτά τα ψέματα που τους έβαλαν να γράψουν.

Ποιος Παναθηναϊκός τώρα… Την ίδια στιγμή βέβαια ο Αλαφούζος ήσυχος βλέπει την δουλίτσα να γίνεται με τους διαιτητής να τον πηγαίνουν πρίμα. Περισσότερο και από πέρσι…

Ο Insider

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X