ΑΕΚ: Ο Βίντα στην... βραδιά του, έψαξε το γκολ και έδωσε και ασίστ

ΑΕΚ: Ο Βίντα στην... βραδιά του, έψαξε το γκολ και έδωσε και ασίστ
Photo Credits: INTIME

Ήταν ξεχωριστό ματς για τον Ντομαγκόι Βίντα το χθεσινό της ΑΕΚ με την Λαμία, αλλά παραλίγο να προλάβει να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον Ντομαγκόι Βίντα.

Πρώτο του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΑΕΚ. Και η αλήθεια είναι πως ήταν όλο το βράδυ, έντονα φορτισμένο για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό. Άλλωστε αποθεώθηκε και άκουσε ρυθμικά το όνομα του, από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο γήπεδο για να κάνει προθέρμανση.

Όμως ο Βίντα ήταν τόσο “φτιαγμένος” ψυχολογικά, που πραγματικά ήθελε να τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο. Όχι μόνο να είναι “βράχος” στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έψαξε και το γκολ στην επίθεση. Στις στατικές φάσεις, αλλά όχι μόνο. Προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι μετά από κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα δέχθηκε και ένα δυνατό κτύπημα από αντίπαλο πάνω στον μαρκάρισμα.

Ενώ ακόμα τρεις φορές μέσα στο παιχνίδι προσπάθησε να μπει σε φάσεις, ώστε να βρεθεί σε θέση βολής. Τελικά δίχτυα δεν βρήκε, αλλά στην στατιστική συμμετοχής σε γκολ, μπήκε. Ο Βίντα έχει δώσει την ασίστ, για το γκολ του Αραούχο. Μάλιστα αυτή η φάση ξεκίνησε από την κίνηση που έκανε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, για να βγει σε θέση φορ και προσπάθησε να τον βρει με κάθετη πάσα ο Γκατσίνοβιτς. Δεν βγήκε ο συνδυασμός αλλά στη συνέχεια η μπάλα πήγε στον Βίντα μέσα στην καρδιά της περιοχής και έστρωσε το γκολ στον Αραούχο.

Ένα γεμάτο ματς έκανε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός. Και έστω και αν δεν σκόραρε, έδωσε μια ασίστ. Ενώ στο τέλος του παιχνιδιού, άκουσε ξανά ρυθμικά το όνομα του από την κερκίδα και αποθεώθηκε και πάλι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X