Ατλέτικο Μαδρίτης: Ζήτησε ανανέωση ο Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ζήτησε ανανέωση ο Γκριεζμάν
Photo Credits: INTIME

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε μετά την νίκη της Ατλέτικο επί της Βιγιαρεάλ και ζήτησε την ανανέωσή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντούαν Γκριεζμάν είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίχτες του πλανήτη. Το απέδειξε κόντρα και στην νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης ενάντια στη Βιγιαρεάλ με 3-1 αφού σκόραρε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ. Μάλιστα μετά το παιχνίδι ο Γάλλος σε δηλώσεις του, ζήτησε την ανανέωση του.

Σχολιάζοντας αρχικά το παιχνίδι είπε: «Ήταν δύσκολο για εμάς. Θα μπορούσε να φταίει η κούραση και γι’ αυτό πρέπει να μπαίνουν όπως σήμερα όσοι έρχονται από τον πάγκο, αυτοί κάνουν τη διαφορά για εμάς. Ο Μάρκο (Γιορέντε), ο Σάμου (Λίνο), ο Ανχελίτο (Κορέα)… όλοι μπορούν να παίξουν, το αξίζουν, υπάρχουν μόνο έντεκα που ξεκινούν, άλλοι που τελειώνουν και μπορούν να δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα, είναι χαρά να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι για να γυρίσουν την ομάδα».

Ερωτηθείς για την ανανέωση του Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε: «Είναι ο τέλειος τεχνικός για τον σύλλογο. Ο Μιγκέλ Άνχελ το ξέρει αυτό, είναι πολύ καλός. Τώρα είναι η σειρά μου».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X