ΑΕΚ: Παίρνει γκολ από παντού - Έχει 14 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Παίρνει γκολ από παντού - Έχει 14 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Λιβάι Γκαρσία, Σέρχιο Αραούχο και Πέτρος Μάνταλος άνοιξαν χθες λογαριασμό για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέτος μπορεί να μην παίρνει πολλά γκολ από τους επιθετικούς της, αλλά βρίσκει το γκολ με διάφορους τρόπους και από διάφορους παίκτες.

Μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχει 21 γκολ και 14 διαφορετικούς σκόρερ!

Μάλιστα, οι Γκαρσία, Αραούχο και Μάνταλος που βρήκαν δίχτυα χθες κόντρα στη Λαμία, άνοιξαν λογαριασμό φέτος στη Super League.


Πρώτος σκόρερ της Ένωσης στο πρωτάθλημα είναι ο Τσούμπερ με τρία γκολ και ακολουθούν οι Νόρντιν Άμραμπατ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον με δύο. Ένα γκολ έχουν πετύχει οι Αρόλντ Μουκουντί, Μιλάντ Μοχαμάντι, Γενς Γιόνσον, Λιβάι Γκαρσία, Σέρχιο Αραούχο, Λάζαρος Ρότα, Έκι Πόνσε, Πέτρος Μάνταλος και Ντομαγκόι Βίντα.


Η ΑΕΚ έχει τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα φέτος στο πρωτάθλημα και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 13 παίκτες, αλλά και περισσότερα γκολ, 32 έως τώρα. Πέρυσι στην Ένωση είχαν σκοράρει 13 παίκτες, ενώ φέτος αν προσθέσουμε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, 16 παίκτες της έχουν βρει δίχτυα.


Με τον Λιβάι Γκαρσία να επιστρέφει στα γκολ, η ΑΕΚ ελπίζει ότι ο βασικός της φορ θα… λυθεί και θα είναι πιο αποδοτικός στη συνέχεια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X