Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (12/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (12/11)
Photo Credits: INTIME

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λιγκ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 17:30

Από το βράδυ της Πέμπτης πανηγυρίζει την σπουδαία πρόκριση στα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ παρά την ισοπαλία 2-2 με την Αμπερντίν εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το επιβλητικό 4-2 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του προσπαθεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο αλλά τα προβλήματα κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι εξακολουθούν να υπάρχουν.

Προγνωστικό στοιχήματος: Από τις ορέξεις του ΠΑΟΚ εξαρτάται η έκταση του σκορ.

ΑΕΚ – Λαμία 19:30

Προσπαθεί να διαχειριστεί τα δεδομένα της εποχής. Γκέλα με την Κηφισιά και ήττα από την Μαρσέιγ εντός έδρας στην 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται να περιμένει πως και πως την διακοπή για να πάρει ανάσες η ομάδα του και θα ήθελε να το κάνει έχοντας στις αποσκευές της μια νίκη επί της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με σκορ 2-1. Είναι πάντως εντελώς διαφορετική η εικόνα της Λαμίας φέτος και θα βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεν θα ξεφύγει το σκορ σε έκταση. Πάμε με τον 1&Under 3,5.

ΑΕΚ – Λαμία1&Under 3,5 (2.10)

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 20:30

Ο Αστέρας πήρε τη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού όμως η εικόνα του ήταν απογοητευτική, κάτι που επεσήμανε ο Μίλαν Ράσταβατς. Έβαλε πάντως ένα στοπ στο αρνητικό σερί και αυτό ήταν το μοναδικό που κράτησε. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ήττες, στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη από την Γουέστ Χαμ. Χρειάζεται απαραίτητα τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να πάει ήρεμος στη διακοπή.

Προγνωστικό στοιχήματος: Πολύ δύσκολο ματς για εκτίμηση. Δεν περιμένουμε πάντως να δούμε πολλά γκολ.

Κηφισιά – Παναθηναϊκός 21:30

Από την στιγμή που έκοψε βαθμούς από την ΑΕΚ νιώθει ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτή είναι γενικά η φιλοσοφία του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ελπίζει σε μια ακόμη καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν από τους μεγάλους του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι από την πλευρά τους δίνουν δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς μετά την δύσκολη νίκη στην Λαμία. Μεσοβδόμαδα δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι με την Ρεν και ηττήθηκε 3-1.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος αφού δεν θέλει να πέσει και αυτός θύμα έκπληξης από την Κηφισιά. Όμως οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X