Πλάθα για το ΑΕΚ Betsson - Κολοσσός: «Να το αντιμετωπίσουμε σαν το τελευταίο ματς - Πρέπει να μάθουμε από τις ήττες μας»

Πλάθα για το ΑΕΚ Betsson - Κολοσσός: «Να το αντιμετωπίσουμε σαν το τελευταίο ματς - Πρέπει να μάθουμε από τις ήττες μας»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ζοάν Πλάθα, έκανε δηλώσεις σχετικά με το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου

Ο Ζοάν Πλάθα αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson με την Κολοσσό και ανέφερε πως οι παίκτες θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

«Προερχόμαστε από ακόμη μία σημαντική νίκη στην Ευρώπη, αλλά συνήθως κάποιες νίκες και γενικότερα κάποιες καλές στιγμές δεν σε βοηθούν πάντα. Θα έλεγα μάλιστα πως πολλές φορές σε κοιμίζουν. Τον αγώνα με τον Κολοσσό, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας Πρωταθλήματος.

Αυτό, που πρέπει να κάνουμε, είναι να θυμηθούμε τις καλές στιγμές του αντιπάλου μας. Ο Κολοσσός έχει κερδίσει το Περιστέρι. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός με τον Άρη. Γενικά, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Και έφερε και έναν παίκτη (Γκάουντλοκ), ο οποίος έβαλε 22 πόντους στο πρώτο του ματς.

Και βεβαίως, να θυμηθούμε (και) τις δικές μας κακές στιγμές στο Πρωτάθλημα. Οι ήττες το… καλό, που κάνουν, είναι να σε αναγκάσουν να βελτιώσεις κάποιες αδυναμίες σου. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να προσθέσουμε παραπάνω πίεση στους εαυτούς μας. Οι ήττες αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό, που πρέπει να προσθέσουμε στο παιχνίδι μας είναι οι βελτιωτικές κινήσεις εξαιτίας κάποιων αδυναμιών, που είχαμε εμφανίσει σ’ εκείνες τις αναμετρήσεις».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X