Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (12/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (12/11)
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Ισπανίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα – Αλαβές                        17:15

Αναπάντεχη ήττα με 1-0 από τη Σαχτάρ στο ουδέτερο Αμβούργο για την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Για το πρωτάθλημα νίκησε δύσκολα εκτός έδρας με 1-0 την Σοσιεδάδ χάρη σε γκολ στο τελευταίο λεπτό και παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η Αλαβές παλεύει για τη σωτηρία. Νίκησε δύσκολα με 1-0 την Αλμερία στη Βιτόρια και ανέβηκε στην 14η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Μπάρτσα έχει την ευκαιρία να ξεσπάσει. Άσος και όβερ στη Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα – Αλαβές1&Over 2,5 (1.83)

 

Σεβίλλη – Μπέτις                                  19:30

Κλασσικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Η Μπέτις είναι σε καλύτερη κατάσταση φέτος. Είναι έκτη και βλέπει ακόμη και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για το πρωτάθλημα προέρχεται από δυο σερί νίκες, η τελευταία με 2-0 επί της Μαγιόρκα. Η Σεβίλλη προσπάθησε, αλλά έχασε με 2-0 από την Αρσεναλ στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπέτις είχε εύκολο έργο νικώντας με 4-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Γιουρόπα. Είναι 15η στο πρωτάθλημα και προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, όλες με αμφίσκορο.

Προγνωστικό στοιχήματος: Το ντέρμπι είναι ανοικτό σε όλα. Καλύτερη επιλογή το να σκοράρουν και οι δυο.

 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ             22:00

Είχαν και οι δυο αγώνες για την Ευρώπη. Για το Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο διέλυσε με 6-0 τη Σέλτικ. Η Βιγιαρεάλ νίκησε δύσκολα στην ουδέτερη Κύπρο τη Μακάμπι Χαϊφα με δυο γκολ (2-1) στα τελευταία λεπτά. Η Ατλέτικο είναι 4η και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες μετά την ήττα με 2-1 στα Κανάρια Νησιά από τη Λας Πάλμας. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι σταθερή φέτος. Εχασε στο «Θεράμικα» με 2-3 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εχει πέσει στην 13η θέση και δύσκολα θα προλάβει φέτος στα χάλια που είναι την έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό στοιχήματος: H έδρα θα δώσει τη νίκη σε ένα κλειστό ματς στην Ατλέτικο.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X