Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (12/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (12/11)
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι της αιώνιας πόλης ανάμεσα στην Λάτσιο και την Ρόμα ξεχωρίζει σημερινά προγνωστικά Ιταλίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νάπολι – Εμπολι                       13:30
Tεράστια η διαφορά δυναμικότητας. Η Νάπολι είναι τέταρτη και ανεβαίνει. Εφτασε στην 4η θέση και θέλει να κοντράρει Ιντερ και Γιουβέντους για τον τίτλο. Κόλλησε στο 1-1 με την Ουνιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να ξεσπάσει. Στο πρωτάθλημα νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τη Σαλερνιτάνα. Η Εμπολι είναι προτελευταία και από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Προέρχεται από δυο σερί ήττες. Μια εντός με 3-0 από την Αταλάντα και μια εκτός με 2-1 από την Φροζινόνε.

Προγνωστικό στοιχήματος: Από τη Νάπολι εξαρτάται το ύψος του σκορ. Ασος και όβερ.

 

Φιορεντίνα – Μπολόνια            16:00
Ένας βαθμός τους χωρίζει στη βαθμολογία. Εκτη η Μπολόνια, όγδοη η Φιορεντίνα. Δυο σερί ήττες με 1- 0 για τη Φιορεντίνα στο πρωτάθλημα από Λάτσιο εκτός και Γιουβέντους εντός. Η Φιορεντίνα νίκησε 1-0 στη Σερβία την Τσουκαρίτσκι για τους ομίλους του Γιουρόπα. Η Μπολόνια έχει δέκα σερί ματς αήττητη στη Σέριε Α. Αρέσκεται όμως στις ισοπαλίες (έχει έξι). Προέρχεται από νίκη 1-0 επί της Λάτσιο.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Φιορεντίνα είναι ανώτερη, αλλά είχε ευρωπαϊκό την Πέμπτη. Καλύτερο το αμφίσκορο στη Φλωρεντία.

Φιορεντίνα – ΜπολόνιαGoal/Goal (1.88)

Ουντινέζε – Αταλάντα               16:00
H Oυντινέζε προσπαθεί να απομακρυνθεί γρήγορα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εξαιρετικά ασταθής. Προέρχεται από θρίαμβο με 1-0 στο Μιλάνο επί της Μίλαν. Μια νίκη που διέκοψε το σερί τεσσάρων ισοπαλιών. Η Αταλάντα νίκησε 1-0 τη Στουρμ Γκρατς στο Μπέργκαμο και καλπάζει στο Γιουρόπα. Εχει ανέβει στη 5η θέση στο πρωτάθλημα παρά την τελευταία εντός έδρας ήττα από την Ιντερ με 2-1. Με ισοπαλία 2-2 έληξε το περσινό μεταξύ τους παιχνίδι.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Αταλάντα είναι φαβορί για τη νίκη. Εστω και δύσκολα θα την πάρει στο Φρίουλι.

 

Λάτσιο-Ρόμα                             19:00
Στο «Olimpico» διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καθώς Λάτσιο και Ρόμα θα παίξουν για τη νίκη χωρίς φόβο και με πολύ πάθος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A.  Η Λάτσιο νίκησε με 1-0 εντός έδρας τη Φέγενορντ την Τρίτη (7/11) στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ η Ρόμα έχασε με 2-0 στην Πράγα από τη Σλάβια για τους ομίλους του Europa League. Η Λάτσιο θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την άνεση που νιώθει στην έδρα της (την οποία φυσικά μοιράζεται με τη Ρόμα). Αφότου ηττήθηκε εκεί μέσα στα τέλη του Αυγούστου από την Τζένοα με 1-0 για το πρωτάθλημα Ιταλίας, η Λάτσιο έχει δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες (τρέχον σερί). Η Λάτσιο και η Ρόμα βρίσκονται στην… περιφέρεια της πρώτης 4άδας της κατάταξης. Στο πρωτάθλημα η Λάτσιο προέρχεται από ήττα με 1-0 στην Μπολόνια, ενώ η Ρόμα νίκησε με δυο γκολ στις καθυστερήσεις τη Λέτσε (2-1).

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Λάτσιο δείχνει καλύτερη. Είναι πάντα ντέρμπι αυτό της Ρώμης. Με ρίσκο ο άσος.

Λάτσιο – Ρόμα1 (3.10)

Ιντερ – Φροζινόνε                     21:45
Τρένο η Ιντερ τον τελευταίο μήνα σε Ιταλία και Ευρώπη. Προέρχεται από νίκη εκτός έδρας στο φινάλε επί της Ζάλτσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα είναι πρώτη και στο τελευταίο της ματς νίκησε 2-1 στο Μπέργκαμο την Αταλάντα. Η Φροζινόνε είναι στη μέση της βαθμολογίας και τα πάει καλύτερα από ότι θα περίμενε κανείς. Νίκησε 2-1 την Εμπολι στο τελευταίο της παιχνίδι και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό στοιχήματος: Τι άλλο από άσος για αυτό το παιχνίδι. Η κούραση της Ιντερ από την Ευρώπη μπορεί να πιέσει το όβερ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X