Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (12/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (12/11)
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 16:00
Η νίκη μεσοβδόμαδα επί του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ επανέφερε την ηρεμία στην Γουέστ Χαμ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική είδε την Μπρέντφορντ να ανατρέπει το σκορ και να την υποχρεώνει σε ήττα. Ψάχνει να βρει σταθερότητα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες. Η Νότιγχαμ προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Άστον Βίλα, στο ντεμπούτο του Βλαχοδήμου κάτω από τα δοκάρια όμως εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Γουέστ Χαμ κάποια στιγμή θα αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της και η Νότιγχαμ της προσφέρει μια καλή ευκαιρία.

Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ1 (1.88)

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 16:00
Το παιχνίδι με την Λούτον φάνταζε εύκολο και στα μέτρα της Λίβερπουλ όμως οι νεοφώτιστοι το πάλεψαν και τελικά λίγο έλειψε να πάρουν και τη νίκη. Η Λίβερπουλ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 ενώ και μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είχε καλή εικόνα απέναντι στην Τουλούζ. Η Μπρέντφορντ από την πλευρά της πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Χαμ εντός έδρας με σκορ 3-2 και θέλει κάποια στιγμή να αρχίσει να βγάζει αυτή την εικόνα και εκτός έδρας.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ασταθής η Λίβερπουλ και δεν υπάρχει αξία σε κάποιο ποντάρισμα.

Μπράιτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 16:00
Από την στιγμή που προσπαθεί να ανταπεξέλθει εντός και εκτός συνόρων είναι λογικό να παρουσιάζει αστάθεια. Η Μπράιτον πήρε τη νίκη απέναντι στον Άγιαξ εκτός έδρας, έχοντας αρκετούς μη βασικούς στην 11άδα της και τώρα θέλει να πάει στη διακοπή έχοντας μια νίκη στις αποσκευές της απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι “λεπίδες” προσπαθούν να έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους όμως εκτός έδρας περιορίζονται αρκετά στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δύσκολα θα κόψει βαθμούς από την Μπράιτον η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Άσος.

Άστον Βίλα – Φούλαμ 16:00
Εντός έδρας έχει χτίσει ένα κάστρο η Άστον Βίλα όμως μακριά από αυτό κάνει νερά και αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα του Ουνάι Έμερι τους προσεχείς μήνες. Μεσοβδόμαδα πήρε νέα νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ επί της Αλκμάαρ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Παυλίδη. Η Φούλαμ από την πλευρά της δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε εντός έδρας. Μακριά από το Λονδίνο, δυσκολεύεται πολύ στη δημιουργία.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Άστον Βίλα θα φτάσει στη νίκη.

Αστον Βίλα – Φούλαμ1 (1.61)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 18:30
Σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Τότεναμ σημείωσε η Τσέλσι την περασμένη Δευτέρα με σκορ 4-1 εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Η ομάδα του Ποτσετίνο έδειξε κάποια στοιχεία που δεν είχε φανερώσει στις προηγούμενες αναμετρήσεις και τώρα έρχεται το μεγάλο στοίχημα απέναντι στην πρωταθλήτρια. Η Σίτι χωρίς να ανεβάσει τέμπο, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Γιανγκ Μπόις μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα διέσυρε την Μπόρνμουθ με σκορ 6-1 και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Προγνωστικό στοιχήματος: Θα πάμε με το αμφίσκορο αφού η Τσέλσι δείχνει ικανή να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά.

Τσέλσι – Μάντσεστερ ΣίτιGoal/Goal (1.81)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X