Κομίνης για το κλεμμένο κύπελλο στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ του 2017: «Ο βοηθός είπε πως αν ήταν 3 μέτρα οφσάιντ θα παραιτούνταν και παραιτήθηκε» (VIDEO)

Κομίνης για το κλεμμένο κύπελλο στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ του 2017: «Ο βοηθός είπε πως αν ήταν 3 μέτρα οφσάιντ θα παραιτούνταν και παραιτήθηκε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αποκαλύψεις σχετικά με τον κλεμμένο τελικό του 2017 ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ έκανε ο διαιτητής του ματς Γιώργος Κομίνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Κομίνης αποκάλυψε στην συνέντευξη που έδωσε στους Betarades, τι είπε ο βοηθός του τελικού Κυπέλλου το 2017 ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλφόγλου, που έχασε το γκολ – οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε, δίνοντας έτσι την νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-1.

Συγκεκριμένα, ο Κομίνης αναφέρει στην συνέντευξη:

« Γίνεται η φάση, μπαίνει το γκολ, όλα καλά λέω, δεν έχουμε τίποτα, κανένας δεν διαμαρτύρεται. Περνάνε πέντε λεπτά και εκεί αρχίζει ένας αναβρασμός, μου λέει ο 4ος: «εδώ έχουμε μια τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί από τον πάγκο της ΑΕΚ», προφανώς έχουν πληροφορηθεί για την φάση. Σε διαμάχη είχε έρθει και ο Λούμπος Μίχελ. Μέσω ενδοεπικοινωνίας ρωτάω τον βοηθό μου: «Είσαι σίγουρος πως δεν υπάρχει οφσαίντ;»

Οριακό μου λέει. Του είχα εμπιστοσύνη σαν βοηθό. Ωραία λέω εντάξει τι να κάνουμε τώρα γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Τελειώνει το παιχνίδι, Γίνονται αυτά που γίνονται και από ότι φάνηκε δεν ήταν πολύ οριακό. Το αστείο είναι πως ο Δημητριάδης πλησιάζει τον Καλφόγλου και του λέει «είναι τρία μέτρα οφσάιντ». Και του λέει ο βοηθός, πως αν είναι τρια μέτρα οφσάιντ εγώ θα σταματήσω αύριο το πρωί. Τελικά ο βοηθός σταμάτησε την επόμενη μέρα».

Δείτε το γκολ οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε:

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X