Ο Φέργκιουσον ήταν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν ενδίδει στο ενδιαφέρον της

Ο Φέργκιουσον ήταν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν ενδίδει στο ενδιαφέρον της
Photo Credits: INTIME

Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φέργκιουσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έβαν Φέργκιουσον συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την Μπράιτον και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έκανε προσφορά 50 εκατομμυρίων λιρών (57 εκατομμύρια ευρώ ή 61 εκατομμύρια δολάρια) την περασμένη σεζόν.

Ο 19χρονος Ιρλανδός επιθετικός έχει πλέον παραδεχτεί ότι μεγάλωσε υποστηρίζοντας τους «Κόκκινους Διαβόλους» και του άρεσε να παρακολουθεί τους διάσημους επιθετικούς τους.

«Υποστήριζα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως παιδί. Είχε τους Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ και, προφανώς, τον Ντάνι Γουέλμπεκ. Πάντα είχαν καλούς επιθετικούς», σχολίασε ο έφηβος άσος μιλώντας στην Daily Mail.

Η απόδοση του Φέργκιουσον έχει προκαλέσει πολλές εικασίες για το μέλλον του, αλλά ο επιθετικός της Μπράιτον λέει πως έχει συνηθίσει να γίνεται αντικείμενο εικασιών και ότι στην παρούσα στιγμή συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Φέργκιουσον υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με την Μπράιτον που τον συνδέει με τον σύλλογο μέχρι το 2029. Οι «Γλάροι», αντίπαλοι της ΑΕΚ στον Β΄ όμιλο του Europa League, επιστρέφουν στη δράση του πρωταθλήματος αύριο (12/11) με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X