Λυών για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ: «Θέλουμε να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο»

Λυών για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ: «Θέλουμε να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Ακόμα λόγο για ουδέτερη έδρα κάνει η Λυών για τον αγώνα με την Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λυών, ανακοίνωσε οτι ο σύλλογος θα ασκήσει έφεση έτσι ώστε το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, το οποίο μετα τα επεισόδια και την επίθεση στην αποστολή, έχει προγραμματιστεί για τις 6 Δεκεμβρίου στο Βελοντρόμ με κόσμο, να γίνει σε ουδέτερη έδρα.

«Θέλουμε να μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς να φοβόμαστε ή να ρισκάρουμε τίποτα. Δεν θέλουμε μια αθλητική κύρωση γιατί οι παίκτες της Μαρσέιγ δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Θέλουμε να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο», επέμεινε ο Πονσό. «Δεν πρόκειται να σταματήσουμε εκεί. Το οφείλουμε στους παίκτες και τη διοίκηση.»

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, έχουμε έναν προπονητή που παραλίγο να χάσει ένα μάτι», αντέδρασε ο Βενσάν Πονσό.

«Το παλιό άρθρο 129 των γενικών κανονισμών υποδεικνύει ότι όλοι οι σύλλογοι είναι υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά των οπαδών τους», υπενθύμισε ο Πόνσο, Σύμφωνα με τον ίδιο, το πανό “Υποστήριξη για τους συλληφθέντες”, που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μαρσέιγ εναντίον της Λιλ, «δείχνει ξεκάθαρα τη σχέση μεταξύ των οπαδών και των δραστών βίας», εξήγησε ο Βίνσεντ Πόνσο.

«Ποιος θα πει ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει;» ανησύχησε ο μέσος Κορεντίν Τολίσο, άναυδος από την έλλειψη τιμωρίας. «Θα επιστρέψουμε εκεί σαν να μην συνέβη τίποτα; Φοβήθηκα πραγματικά.»

Από την πλευρά του, ο προπονητής Φάμπιο Γκρόσο είπε ότι ήταν «σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα επιστρέψουμε εκεί».

«Ελπίζω ότι θα ληφθεί μια ισχυρή απόφαση γιατί αυτό που συνέβη είναι πολύ σοβαρό, πολύ δυνατό και δεν μπορεί να περάσει ως κάτι φυσιολογικό. Είναι μια δύσκολη ανάμνηση και δεν πρέπει να περιμένουμε να συμβεί κάτι. πιο σοβαρό από αυτό που συνέβη σε μένα» , είπε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος είπε «δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα παίξουμε αγώνα με τανκ».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X