Τρομερός Ζήκος για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Στην εξέδρα της ΑΕΚ πλέον σε κάθε αποτέλεσμα όλοι τραγουδάνε αγκαλιά» (ΦΩΤΟ)

Τρομερός Ζήκος για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Στην εξέδρα της ΑΕΚ πλέον σε κάθε αποτέλεσμα όλοι τραγουδάνε αγκαλιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την ανάρτηση Άκη Ζήκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος, με μια ανάρτηση στο Instagram εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι περήφανος για τη νοοτροπία των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Ανέφερε συγκεκριμένα πως τα προηγούμενα χρόνια ως παίκτης, όταν η ομάδα έχανε, ο κόσμος φερόταν με άσχημο τρόπο στην ομάδα αντί να είναι δίπλα της όπως θα έπρεπε.

Τώρα ως απλός φίλαθλος της ομάδας της καρδιάς του, εισπράττει από τον κόσμο την αγάπη που τρέφουν για την ομάδα τους και στις νίκες αλλά και στις ήττες.

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση:

«Γκρίνια, μουρμούρα, απαξίωση, κατάθλιψη, μπινελικια, πολλά μπινελικια! Στο παλιό γήπεδο κ μετά στο ΟΑΚΑ. Αυτό συνέβαινε μετά από κάθε ήττα, ίσως όχι πάντοτε, αλλά σχεδόν πάντα! Ως ποδοσφαιριστής το βίωσα κ με πλήγωνε αφάνταστα. Όταν κερδίζαμε δεν ίσχυε τίποτε από τα παραπάνω, όταν χάναμε ήταν αυτά κ ακόμα περισσότερα. Ως φίλαθλος πλέον κ μόνιμος κάτοικος γηπέδου…. θέλω να εκφράσω αυτό που έχω εισπράξει κ στην ήττα κ στην ισοπαλία κ στη νίκη. Έχω βιώσει κ τα τρία αποτελέσματα στη Νέα… Νέα Φιλαδέλφεια! Καμμία διαφορά!! Όλοι τραγουδάνε, όλοι φεύγουν αγκαλιά με ραντεβού για το επόμενο. Αγαπώ σημαίνει στηρίζω, στα καλά στα κακά κ στα χειρότερα. Πολύ περήφανος γι αυτό που συμβαίνει, αρκεί αυτή η νοοτροπία να έχει συνέχεια κ ειλικρίνεια στη συμπεριφορά…. κ ας χάσουμε κ αυτά που δε χάνονται!!💪🖤💛»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zikos Akis (@akzios)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X