Παυλίδης: «Θα μπορούσα να σκοράρω συχνότερα, στην Ολλανδία έπαιξα πρώτη φορά σε 4-3-3»

Παυλίδης: «Θα μπορούσα να σκοράρω συχνότερα, στην Ολλανδία έπαιξα πρώτη φορά σε 4-3-3»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie, Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα για τα διαδοχικά γκολ που σημειώνει στην Άλκμααρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δείχνει ασταμάτητος στην τρέχουσα σεζόν στην Eredivisie, ακολουθώντας στα χνάρια των Μαχλά, Γιακουμάκη και Δουβίκα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. «Μου αρέσει το πρωτάθλημα σας και ο τρόπος παιχνιδιού εδώ. Είναι πολύ επιθετικός. Ο Γιόχαν Κρόιφ είναι ένας από τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές, αν και δεν είχα πόστερ του στον τοίχο του δωματίου μου. Άλλωστε ο Κρόιφ έπαιξε πολύ πριν γεννηθώ. Πάντα μου άρεσαν οι Ολλανδοί επιθετικοί», τόνισε ο διεθνής στράικερ στην ιστοσελίδα elfvoetbal, εξηγώντας πως το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου στην Ολλανδία τον ευνοεί.

«Είναι υπέροχο που μπορώ να αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα σας. Ως στράικερ στο 4-3-3 συχνά βρίσκομαι μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, ολοκληρώνοντας έτσι τις σέντρες ή τις πάσες. Έχω πολύ χώρο. Δεν είχα παίξει ποτέ σε 4-3-3 στην Γερμανία ή νωρίτερα στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία οι στράικερς αποκτούν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι σημαντικό για κάθε παίκτη ειδικά για τους φορ γιατί τα περισσότερα γκολ προέρχονται από αυτή τη θέση».

Ο Παυλίδης έγραψε ιστορία σκοράροντας στις 10 πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie.

«Μυστικό; Δεν είναι αυτό το θέμα. Κάθε στράικερ εξαρτάται από τους συμπαίκτες του. Έχω φανταστικούς συμπαίκτες που κάνουν πολύ δουλειά για μένα. Εγώ είμαι εκείνος που τελειώνει τις φάσεις. Ξέρουν πάντα πως θα με βρουν. Με κάθε τρόπο.

Ακούγεται σαν κλισέ, αλλά όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, είναι ευκολότερα για τον στράικερ. Κάνω κριτική στον εαυτό μου και θεωρώ πως θα μπορούσα να σκοράρω συχνότερα με τις ευκαιρίες που έχω».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X