ΑΕΚ: Η φοβερή ατάκα Νεστορίδη στον οδηγό του ασθενοφόρου - «Στο δεύτερο ημίχρονο θα τους κερδίσουμε!»

ΑΕΚ: Η φοβερή ατάκα Νεστορίδη στον οδηγό του ασθενοφόρου - «Στο δεύτερο ημίχρονο θα τους κερδίσουμε!»
Photo Credits: INTIME

Ο γιός του Κώστα Νεστορίδη ενημέρωσε για την υγεία του πατέρα του, ενώ αποκάλυψε την «μαγική» ατάκα του στον οδηγό του ασθενοφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεότερα για την υγεία του Κώστα Νεστορίδη μετά το ατύχημα που είχε, αποκάλυψε ο γιός του Γιώργος. Με ανάρτηση στα social media ανέφερε ότι όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλά πέρα απο τον υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας που ήταν ασαφής.

Επιπλέον έκανε γνωστή και τη «μαγική» απάντηση του πατέρα του στον οδηγό του ασθενοφόρου, γεμάτη αγάπη για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

«Όταν τον πήρε το ασθενοφόρο ο οδηγός του λέει “κύριε Κώστα χάνουμε 1-0” τότε γυρνά αν και πονούσε σε όλο του το σώμα και του λέει στο δεύτερο ημίχρονο θα τους κερδίσουμε…!!!

Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την υγεία του πατέρα μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και ευχών…!!!

Εχθές το βράδυ είχε ένα ατύχημα.. έπεσε από την σκάλα τού σπιτιού… χτύπησε στο κεφάλι και μπροστά και πίσω… καθώς και το αριστερό χέρι.. και βέβαια όλο το σώμα του… Η Αξονική στο κεφάλι ήταν καλή όπως και η ακτινογραφία θώρακα… Ο υπέρηχος άνω κάτω κοιλίας δεν ήταν σαφής. Ελπίζουμε ότι όλα τα πάνε καλά. Σας ευχαριστώ και πάλι να είστε καλά.!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τούς γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Τζάνειο Πειραιά για την όλη προσπάθεια…!!»

Η ανάρτηση:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X