ΑΕΚ: Ψηλά στους πίνακες αξιολόγησης και τον Νοέμβρη οι αθλητές του τμήματος πινγκ πονγκ!

ΑΕΚ: Φινάλε στην 6η θέση η ανδρική ομάδα πινγκ πονγκ

Συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στον πίνακα αξιολόγηση οι αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους πίνακες αξιολόγησης του Νοεμβρίου εξέδωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την ΑΕΚ να έχει για μια ακόμη φορά την  δική της εκπροσώπηση.

Στις γυναίκες η Ιωάννα Γερασιμάτου βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας. Διπλή παρουσία έχει η ΑΕΚ στους Νέους Άνδρες με τον Ιάκωβο Αϊβατίδη να βρίσκεται στην 2η θέση και ο Αλέξανδρος Μαδέσης 3ος. Ο Μαδέσης παραμένει στην πρώτη θέση στην κατηγορία των Εφήβων.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 4. («) Ιωάννα Γερασιμάτου (ΑΕΚ)

ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ (Κ21): 2. (3.) Ιάκωβος Αϊβατίδης (ΑΕΚ)

3. (2.) Αλέξανδρος Μαδέσης (ΑΕΚ)

ΕΦΗΒΟΙ (Κ19): 1. («) Αλέξανδρος Μαδέσης (ΑΕΚ)

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο 17χρονος Γιώργος Γερακιός κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών στην σειρά των φετινών αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Θετική παρουσία πραγματοποίησε και ο Κωνσταντίνος Ζησούλης ο οποίος, αφού προκρίθηκε από την φάση των ομίλων, αποκλείστηκε στους «16» από τον Κοσμά του ΔΑΟΤ με 3-0. Οι αθλητές του «Δικεφάλου» ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 18-19 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X