Γκατούζο: «Η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ, στο τέλος υποφέραμε»

Γκατούζο: «Η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ, στο τέλος υποφέραμε»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Μαρσέιγ επί της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Γάλλων ανέφερε πως η Ένωση δεν πεθαίνει ποτέ και πως στο τέλος της αναμέτρησης υπέφεραν.

Με θερμά λόγια μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο για την ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Φιλαδέλφειας. Τόνισε ότι και στη Μασσαλία ένιωσε ότι αυτή η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ και πως στο τέλος του αγώνα η ομάδα του υπέφερε.

Αναλυτικά:

Αν είναι σημαντικό το αποτέλεσμα για τη Μαρσέιγ και πώς έζησε το παιχνίδι και τις ευκαιρίες της ΑΕΚ;

«Η απάντηση είναι πολύ απλή: η ομάδα της ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ. Το θυμάμαι και από τη Μασσαλία. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Υποφέραμε στο τέλος. Περίμενα ένα τέτοιο ματς. Ακόμη και από τους αναπληρωματικούς της η ΑΕΚ πήρε δύναμη. Εμείς κάναμε κάποια λάθη στο κάθετο παιχνίδι. Εκεί πρέπει να βελτιωθούμε».

Για την εμπιστοσύνη στον Σαρ;

«Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου με μεγάλη ποιότητα. Μεγάλο παιχνίδι όμως έκανε όλη ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι παίξαμε ως ομάδα. Μετά το γκολ δείξαμε τη φανέλα του αρχηγού».

Τι κρατάει από το παιχνίδι;

«Κρατάω ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και δουλέψαμε πολύ καλά. Μετά από 25λεπτά νιώσαμε πίεση. Πρέπει να βελτιωθούμε όταν έχουμε τη μπάλα στο δεύτερο μισό του αντιπάλου. Μου αρέσει να παίζουμε κάθετα. Ειμαι ευτυχής γιατί κρατήσαμε το μηδέν πίσω και η ομάδα άντεξε στην πίεση που δέχθηκε».

Σχετικά με το Βιτίνια;

«Ειμαι πολύ ευτυχισμένος. Περήφανος για το παιχνίδι του. Πολύ συχνά μου ασκείται αυτή την πολεμική με το πώς ασχολούμαι με τον παίκτη. Όμως δεν ασχολούμαι μονο μαζί του, αλλά με ολη την ομάδα. Όταν πήγα στην ομάδα μίλησα μαζί του και του είπα ότι πρέπει να βελτιώσει ένα πράγμα: το χαμόγελο. Όταν υπάρχουν παίκτες 30 εκατ. ευρώ, σου λένε ο ένας έβαλε 5 γκολ, ο άλλος γιατί δεν έβαλε. Εγώ θέλω οι παίκτες μου να είναι ευχαριστημένοι. Είμαι χαρούμενος για τον Βιτίνια».

Αν η αποψινή νίκη προσφέρει νέα δυναμική στην ομάδα;

«Υπάρχει πίεση στη Μασσαλία. Είναι εύκολο να παίζεις; Όχι. Είναι δύσκολο να αλλάξει τη νοοτροπία. Απόψε μετά τον αγώνα οι παίκτες πήγαν να χαιρετήσουν τους οπαδούς. Όμως πάντα θα υπάρχει πίεση σε αυτή την ομάδα. Οι οπαδοί μας είναι μια προστιθέμενη αξία για εμάς. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τους οπαδούς μας, ειδικά όταν είναι όποιο γήπεδο παίζουμε κάθε φορά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X