ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες και βίντεο από την μαγική ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατριχιαστική η ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου ανταπέδωσαν με ένα δίχως αμφιβολία πολύ όμορφ κορεό στα χρώματα των δύο ομάδων και έβαψαν τη νύχτα κίτρινη και γαλάζια.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsakiris Giorgos (@tsakattack21_)

ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X