Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αμυντικός της Κοπεγχάγης κράζει τον Γκαρνάτσο - «Είναι κλόουν»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αμυντικός της Κοπεγχάγης κράζει τον Γκαρνάτσο - «Είναι κλόουν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φραστική επίθεση δέχτηκε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο από τον ποδοσφαιριστή της Κοπεγχάγης, Ντένις Βάβρο, ο οποίος τον αποκάλεσε κλόουν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ απέναντι στους Δανούς, ο αμυντικός επιτέθηκε στον Αργεντινό και τον χαρακτήρισε ως κλόουν επειδή προσπάθησε να πειράξει το σημείο του πέναλτι, πριν εκτελέσει ο Ντιόγκο Γκονσάλβες για το 2-2.

Ο Γκαρνάτσο είχε πράξει το ίδιο και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, στη φάση του 97′ όπου ο Αντρέ Ονάνα απέκρουσε την εκτέλεση του Τζόρνταν Λάρσον.

Επιπλέον ο 19χρονος συμμετείχε σε ακόμα μια προκλητική κίνηση, καθώς την ώρα που ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 2-3 ο Αργεντινός κάλεσε τους οπαδούς της Κοπεγχάγης να ηρεμήσουν.

«Είδα ότι προσπάθησε να κάνει κάτι στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κέβιν Ντικς στάθηκε μπροστά και τον σταμάτησε. Είναι η δεύτερη φορά. Και μετά στην έδρα μας; Για μένα είναι κλόουν. Έχει τη νοοτροπία του παιδιού όταν ξαναδοκιμάζει κάτι τέτοιο, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι ένα πράγμα εντός έδρας στο 97ο λεπτό, αλλά εδώ στο πρώτο ημίχρονο; Δεν τον καταλαβαίνω γιατί προσπαθεί να το κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βάβρο για τον Γκαρνάτσο.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X