«Χάνει» Κέπα για τρεις εβδομάδες η Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτο «όχι» της Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά του Κέπα
Photo Credits: INTIME

Θλάση ο Κέπα, εκτός για τρεις εβδομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μοναδικό τερματοφύλακα της πρώτης ομάδας τον Αντρέι Λούνιν «ξέμεινε» η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κέπα τραυματίστηκε κατά την προθέρμανση πριν τη χθεσινή (8-11-23) αναμέτρηση του Champions League με την Μπράγκα. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, ο 29χρονος γκολκίπερ έχει υποστεί μία μικρή θλάση στον δεξιό προσαγωγό, που αναμένεται να τον κρατήσει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Κέπα, τον οποίο οι «μερένγκες» απέκτησαν το καλοκαίρι ως δανεικό από την Τσέλσι, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά στο γόνατο, θα χάσει σίγουρα το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με τη Βαλένθια, ενδέχεται όμως να είναι έτοιμος για την επανέναρξη της La Liga, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Λούνιν επιστρατεύθηκε ως βασικός τερματοφύλακας στο παιχνίδι με την Μπράγκα και απέκρουσε πέναλτι του Τζαλό μόλις στο 6ο λεπτό. Η Ρεάλ επικράτησε τελικά με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Champions League, έχοντας το απόλυτο νικών μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X