Αμπέλ Φερέιρα: Επαφές με Αλ Ιτιχάντ για πιθανή μετακόμιση στην Σαουδική Αραβία

Αμπέλ Φερέιρα: Επαφές με Αλ Ιτιχάντ για πιθανή μετακόμιση στην Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

Η Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, και σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με την πλευρά του Αμπέλ Φερέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πληροφορίες από τη Βραζιλία η Αλ Ιτιχάντ η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, προχώρησε σε διερευνητικές επαφές με τον προπονητή της Παλμέιρας Αμπέλ Φερέιρα.

Ο 44χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας, Λέιλα Περέιρα να θέλει να ανανεώσει την συνεργασία μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια σε περίπτωση που επανεκλεγεί.

«Είχα δύσκολες περιόδους εδώ, με την υγεία μου, όχι μόνο την σωματική, αλλά και την πνευματική επίσης… Αυτό είναι επειδή πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά το τι θέλω, επειδή εδώ το ποδόσφαιρο δεν σε κάνει υγιή. Αν έχεις αμφιβολίες, κοίτα πως ήμουν τρία χρόνια και κοίτα με τώρα. Κάτι πρέπει να αλλάξει».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X