ΑΕΚ-Μαρσέιγ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ-Μαρσέιγ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ για το Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (22:00, Cosmote Sport 5 και LIVE μετάδοση enwsi.gr) τη Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ψάχνει το τρίποντο για να εκτοξευτεί στην Ευρώπη και να βάλει υποψηφιότητα πρόκρισης ακόμη στους «16» του Europa League!

Απέναντι σε μία ομάδα που δύο φορές που την αντιμετώπισε και το 1989 και φέτος, σπρώχτηκε προκλητικά κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Άλλωστε θυμόμαστε όλοι τι έγινε με τον Πατίκα στη Μασσαλία αλλά και πριν λίγο καιρό στο «Βελοντρόμ» με τον διαιτητή και το VAR. Και απόψε όλοι ζητούν εκδίκηση απέναντι στους Μασσαλούς!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Μαρσέιγ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με στόχο την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στο νέο της γήπεδο, που θα της δώσει και τεράστια ώθηση πρόκρισης στα νοκ άουτ του Europa League. Βέβαια, υπάρχει και ακόμη ένας αριθμός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

LIVE το ΑΕΚ-Μαρσέιγ

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ για το Europa League

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X