Χάρι Κέιν: Φόβος και τρόμος ο Κέιν, σπάει όλα τα ρεκόρ στη Γερμανία (ΦΩΤΟ)

Χάρι Κέιν: Φόβος και τρόμος ο Κέιν, σπάει όλα τα ρεκόρ στη Γερμανία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με το δεξί μπήκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του ο Κέιν, σπάει όλα τα ρεκόρ στο Μόναχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μηχανή των γκόλ ο Κέιν στη Γερμανία. Μετά την μετακόμισή του από την Τότεναμ στην Μπάγερν έναντι 95 εκατομμυρίων ευρώ, ο Άγγλος πιστολέρο έχει κάνει ήδη απόσβεση βάζοντας το ένα γκόλ πίσω από το άλλο.

Ο 31χρονος φορ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στη νίκη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, καθώς σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Τόμας Τούχελ, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Champions League.

Το ξεκίνημα του στο Μόναχο μοιάζει πιο ιδανικό από αυτό που θα περίμενε τόσο ο ίδιος, όσο και ο σύλλογος, καθώς σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κέιν μετράει 19 γκολ και 7 ασίστ, δείγμα και της τρομερής ευφυΐας που διαθέτει, καθώς τα στατιστικά και ο τρόπος παιχνιδιού του δείχνουν ότι πρόκειται για τον πιο ολοκληρωμένο και all arounder σέντερ φορ του πλανήτη.

Συνολικά, ο Κέιν έχει συνεισφέρει σε 26 γκολ από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Μόναχο, με τον συγκεκριμένο αριθμό να βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε τέρματα τις τελευταίες δύο σεζόν σε πρωτάθλημα και Champions League!

Πάνω από τον Κέιν βρίσκονται μονάχα οι Σανέ και Μουσιάλα που τα τελευταία δύο χρόνια μετράνε από 34 και 31 (γκολ και ασίστ), με τους Γερμανούς ωστόσο να έχουν και από 54 και 53 συμμετοχές αντιστοίχως!

Παράλληλα, με τα δυο του γκολ κόντρα στους Τούρκους, ο Κέιν έγινε μόλις ο τρίτος Άγγλος με τουλάχιστον 25 γκολ στο Champions League, κυνηγώντας τον Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος έφτασε μέχρι τα 30 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X