Σιντιμπέ στην Équipe: «Όλοι στην ΑΕΚ θα είναι έτοιμοι απόψε για τη Μαρσέιγ»

Σιντιμπέ στην Équipe: «Όλοι στην ΑΕΚ θα είναι έτοιμοι απόψε για τη Μαρσέιγ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «Équipe» για το αποψινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «Équipe» για το αποψινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και όχι μόνο.

Καλύτερη θα εμφανιστεί η ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, καθώς οι παίκτες θα εμφανιστούν πιο έτοιμοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος δεξιός μπακ μίλησε στην εφημερίδα «Équipe» για το τι δεν πήγε καλά στο ματς στο Βελοντρόμ, αλλά και την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena.

«Στη Μασσαλία, η τακτική μας δεν απέδωσε καλά και υπήρχε μια συστολή από κάποιους παίκτες. Ήρθαν στο Βελοντρόμ, είδαν το καταπληκτικό κορέο, αλλά έπρεπε να μπεις να παίξεις αμέσως, δεν υπήρχε χρόνος για… θαυμασμό. Ήμουν άρρωστος και έπρεπε να γίνω αλλαγή στο ημίχρονο», ανέφερε ο Σιντιμπέ για το πρώτο ματς.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το αποψινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό: «Εδώ θα είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι, υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όταν η Μαρσέιγ φτάσει, όλοι θα είναι έτοιμοι. Όλοι θέλουν να δείξουν το καλύτερό τους επίπεδο και να συνεχίζουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι απέναντι στους καλύτερους. Στο πρωτάθλημα, πέρα από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, οι αντίπαλοι είναι μετρίου επίπεδου και κινούνται σε χαμηλούς ρυθμούς. Αμέσως νιώθεις τη διαφορά στην Ευρώπη».

Παράλληλα, ο Σιντιμπέ αναφέρθηκε και στην καυτή ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει η Μαρσέιγ στην OPAP Arena. Μάλιστα, περιέγραψε το πώς έζησε εκείνος τη μετακόμισή του από τη Μονακό στην Ελλάδα. «Όταν μετακομίζεις από το Μονακό στην Ελλάδα, δεν θα πρέπει έχεις καρδιακά πρόβλημα. Οι οπαδοί ανάβουν φωτοβολίδες, κροτίδες σκάνε παντού. Κατά μέσο όρο, η σέντρα στα εντός έδρας παιχνίδια μας αρχίζουν με 8 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν βλέπεις τίποτα από τους καπνούς. Ρίχνουν βεγγαλικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Υπάρχουν περιορισμοί στα παιχνίδια της Ευρώπης και η ατμόσφαιρα είναι πιο κλασική», σημείωσε.

Για το πώς επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι την ΑΕΚ, επισήμανε: «Είχα πολλές επαφές, αλλά ήλπιζα για κάτι καλύτερο, έπαιζα με τη φωτιά. Δεν πήρα σοβαρά την οικονομική κατάσταση με τον κορονοϊό. Αρνήθηκα προτάσεις από Βόλφσμπουργκ, Φιορεντίνα, λόγω των οικονομικών όρων ή της ευρωπαϊκής προοπτικής. Ήταν κακό για μένα, οι εβδομάδες περνούσαν και είχα μόνο κρούσεις από δευτεροκλασάτες ομάδες. Η ΑΕΚ ήρθε με ένα πρότζεκτ να γίνει νο1 στην Ελλάδα και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου».

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον Ντιντιέ Ντεσάμπ για την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας: «Κάνω τα πάντα για να φορέσω αυτή τη φανέλα, αργά ή γρήγορα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X