Κέρδος στο στοίχημα: Γίνεται να παίζει άλλος για σένα και να συνεχίζεις να βγάζεις χρήματα; Κι όμως γίνεται!

Super League: «Μην διαλύσετε τις ΠΑΕ και το ποδόσφαιρο»

Ο King Master με τα απίθανα ταμεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τρόπος που παίζουν στοίχημα οι περισσότεροι δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια!

Κάποιος tipster θα δώσει ένα προγνωστικό, κάποιος άλλος θα κρατάει μια υποτυπώδη κάβα και θα δίνει πονταρίσματα, όλοι όμως στο τέλος θα καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα! Ο παίκτης δεν θα κερδίζει!

Ο King Master όχι μόνο άλλαξε τη συσχέτιση στοιχήματος-κέρδους με τα απίθανα ταμεία που δίνει καθημερινά στο κανάλι του στο Telegram, αλλά ετοιμάζεται να κάνει και το επόμενο βήμα!

Μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης (AnyDesk) θα δίνει στους συνδρομητές του πρόσβαση στον υπολογιστή του(!) με σκοπό να μην χάνονται πολύτιμα δευτερόλεπτα! Έτσι ο κάθε παίκτης θα μπορεί να δει τα «μαγικά» του Kings Master σε real time και να παίξει ακριβώς τα ίδια! Εύκολα και ξεκούραστα!

Σε αυτό το link μπορείτε να πάρετε μια… γεύση για το τι έγινε χθες Τετάρτη (8/11) με τα κερδισμένα ταμεία!

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες!

Ποιος είναι ο Kings Master;

Στο στοίχημα είναι εύκολο να το λες, δύσκολο όμως να το κάνεις! Ο Kings Master και το επιτυχημένο κανάλι του στο Telegram μπορούν να τα προσφέρουν και τα δύο απλόχερα!

Και μπορεί ο στοιχηματικός Οκτώβριος να έκλεισε -με αποδείξεις και αριθμούς- με καταπληκτικά ποσοστά για τον Kings Master, ωστόσο ο Νοέμβριος έχει μπει ακόμη πιο δυνατά!

Μάλιστα, το Σάββατο σε διάστημα δύο ωρών, ο «King» έδωσε δύο σημεία σε αποδόσεις 2.50 και 2.00 τα οποία είχαν επαληθευτεί μέσα σε πέντε λεπτά! Ξεκούραστα, με ασφάλεια και με τη σωστή καθοδήγηση πάντα!

Στοίχημα: Πώς θα εγγραφείς!

Τέρμα τα αλόγιστα παιχνίδια σε μία μέρα, που σε κάνουν στην κυριολεξία να… χάνεις τη μπάλα και να μην ξέρεις τι πρέπει να παίξεις, πότε και πόσα χρήματα να ποντάρεις!

Ο πρωταγωνιστής μας εδώ στα λέει όλα!

Αν θες και εσύ να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα στο στοίχημα, δεν έχεις παρά να εγγραφείς στον Kings Masters!

Υπάρχουν τρία πακέτα συνδρομής: Ενα των 280 ευρώ (Royal) με περίπου μία καλή πρόταση την ημέρα, ένα των 240 ευρώ με (Premium Royal) με 12-24 προτάσεις τον μήνα, και ένα μικρότερο των 60 ευρώ (Premium) με 3-6 προτάσεις την εβδομάδα.

Κέρδος στο στοίχημα: Γίνεται να παίζει άλλος για σένα και να συνεχίζεις να βγάζεις χρήματα; Κι όμως γίνεται!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X