«Πόλεμος» στην πρωινή ζώνη: Πώς ξέσπασε η άγρια κόντρα με μπηχτές μεταξύ Καινούργιου και Σκορδά (VIDEO)

«Πόλεμος» στην πρωινή ζώνη: Πώς ξέσπασε η άγρια κόντρα με μπηχτές μεταξύ Καινούργιου και Σκορδά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στην τηλεοπτική πρωινή ζώνη ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά.

Αφορμή στάθηκε η κόντρα ανάμεσα στον τράπερ Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τη Φαίη Σκορδά να υποστηρίζει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ πως η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή της εκθέτει τον συνεργάτη της και δεν τον υποστηρίζει, προβάλλοντας αυτή την κόντρα, η οποία, όπως τόνισε, «ξεπέρασε τα όρια» από μεριάς Light.

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε, λέγοντας: «Προφανώς και καλά κάνουν, γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους. Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι. Απλώς, η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σαν να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο».

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X