Υπόκλιση Γκατούζο στην ΑΕΚ: «Είναι μια ομάδα που στην νοοτροπία μοιάζει στον Αλμέιδα σαν αντίγραφο του»

Υπόκλιση Γκατούζο στην ΑΕΚ: «Είναι μια ομάδα που στην νοοτροπία μοιάζει στον Αλμέιδα σαν αντίγραφο του»
Photo Credits: INTIME

«Μέλι» από τον προπονητή της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο για την ΑΕΚ στις δηλώσεις του στην Cosmote TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε σε δηλώσεις του στην Cosmote TV o τεχνικός της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο.

«Με εξέπληξε η ΑΕΚ ως ομάδα, με τον τρόπο που έχει χτιστεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες και όποιος παίκτης και να μπει μέσα υπηρετεί το πλάνο», δήλωσε για την Ένωση ο Γκατούζο.

«Δίνουν το 100% τους σε όποια θέση και να παίζουν. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στον προπονητή της γιατί δεν μοιάζει με ελληνική ομάδα αλλά περισσότερο σε ευρωπαϊκή», συμπλήρωσε ο προπονητής της Μαρσέιγ

«Είναι μια ομάδα που πολύ δύσκολα μπορείς να κερδίσεις , παίζει πολύ απαιτητικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξοδέψεις πολύ ενέργεια και να χύσεις πολύ ιδρώτα όταν παίζεις κόντρα σε αυτή», επισήμανε για την ΑΕΚ ο Γκατούζο και πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ καλοχτισμένη ομάδα, με πολύ καθαρές ιδέες για το τι θέλει να κάνει στο γήπεδο γι’ αυτό και αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που στην νοοτροπία μοιάζει στον προπονητή της, σαν αντίγραφο του. Είναι πολύ δύσκολη να την αντιμετωπίσεις και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό γι’ αυτή».

Καταλήγοντας ο Γκατούζο επισήμανε: «Παίζει στην έδρα της τώρα και έχει πλεονέκτημα όπως και εμείς είχαμε στην Μασσαλία με τους δικούς μας οπαδούς. Περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα εδώ και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να παρουσιάσουμε μια τέλεια εκδοχή της Μαρσέιγ για να γυρίσουμε σπίτι μας με το τρίποντο.»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X