Πρώτο ματς χωρίς συμμετοχή για Βεζένκοφ στους Κινγκς

Πρώτο ματς χωρίς συμμετοχή για Βεζένκοφ στους Κινγκς
Photo Credits: INTIME

Ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε θεατής σε όλη την αναμέτρηση των Κινγκς με τους Μπλέιζερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε εντελώς εκτός ροτέισον των Κινγκς. Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο στην αναμέτρηση με τους Μπλέιζερς στο Σακραμέντο, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 121-118 στην παράταση και έφτασαν στο 3-4.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί και στα έξι πρώτα ματς της περιόδου έχοντας 5,5 πόντους και 2,2 ριμπάουντ σε 14,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον Μαλίκ Μονκ να προσθέτει 23 πόντους από τον πάγκο.

Πάντως οι παίκτες που πήραν τα λεπτά του Βεζένκοφ στα φόργουορντ δεν είχαν καλή απόδοση. Ο Χάρισον Μπαρνς είχε 12 πόντους σε 36 λεπτά, ο Κίγκαν Μάρεϊ έμεινε στους 9 με 4/17 σουτ, ενώ ο Κέσλερ Έντουαρντς ήταν άποντος σε 16 λεπτά.

Για το Πόρτλαντ, που υποχώρησε στο 3-5, ο Τζεράμι Γκραντ είχε 38 πόντους, ενώ από 18 πρόσθεσαν οι ΝτιΆντρε Έιτον, Σέιντον Σαρπ και Σκάιλαρ Μέις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X