Εμπεμπά: «Πολύ σημαντικό το ματς με την ΑΕΚ, να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Εμπεμπά: «Πολύ σημαντικό το ματς με την ΑΕΚ, να είμαστε συγκεντρωμένοι»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Σανσέλ Εμπεμπά ενόψει του ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο στόπερ, Σανσέλ Εμπεμπά ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μαρσέιγ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O αμυντικός των Μασσαλών ρωτήθηκε για τις απουσίες των Ρονζιέ και Ομπαμεγιάνγκ τονίζοντας: «Ο Ρονζιέ και ο Ομπαμεγιάνγκ είναι πολύ σημαντικοί παίκτες στο ρόστερ. Υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά πρέπει να παλέψουμε. το πιο σημαντικό πράγμα είναι το σύνολο. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τη σημαία της Μαρσέιγ».

Έπειτα ανέφερε για την πορεία της Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη: «Στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε γρήγορα να πάρουμε βαθμούς. Στο Europa League είμαστε πρώτοι, αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα δύο γιατί είναι σημαντικά. Είναι η δεύτερη σεζόν μου στην ομάδα. Είναι νορμάλ στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή να υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές. Το πρωτάθλημα όμως δεν έχει τελειώσει. Θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή και στο τεχνικό επιτελείο. Είμαστε εδώ συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο του προπονητή μας και του συλλόγου. Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X