Ζενεσιό: «Δεν αγχώνομαι με όσα γράφονται, εμπιστεύομαι την ομάδα μου» είπε ο προπονητής της Ρεν μία ημέρα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ζενεσιό: «Δεν αγχώνομαι με όσα γράφονται, εμπιστεύομαι την ομάδα μου» είπε ο προπονητής της Ρεν μία ημέρα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ανεπηρέαστος δείχνει ο Μπρούνο Ζενεσιό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεπηρέαστος από την αμφισβήτηση την οποία δέχεται, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο γαλλικό πρωτάθλημα, ο Μπρούνο Ζενεσιό διατράνωσε την πίστη του στους ποδοσφαιριστές της Ρεν, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League.

«Έχω εμπειρία σε αυτό, έχω ζήσει και πιο δύσκολες στιγμές. Έχω μάθει να μην με αγχώνουν όσα γράφονται, δεν ασχολούμαι με τα social media. Μπορεί κάποιοι να παρεξηγηθούν, αλλά δεν διαβάζω εφημερίδες» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της γαλλικής ομάδας και πρόσθεσε: «Εμπιστεύομαι την ομάδα μου, έχω αρκετές εξηγήσεις αλλά δεν θα σας τις δώσω τώρα. Εμπιστεύομαι αυτήν την ομάδα και είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας.

Όποιοι το αμφισβητούν, είναι δικό τους θέμα. Σκέφτομαι τι μπορεί να κάνω λάθος και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Μιλάω με τους παίκτες και τους συνεργάτες μου για να δω τις απαντήσεις τους. Τη διάγνωση μπορούν να την κάνουν πολλοί, το δύσκολο είναι να βρεθεί η λύση του προβλήματος. Είναι μία περίοδος που σκέφτομαι πολύ».

Αναφερόμενος στα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους», ο Ζενεσιό είπε: «Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, έχουμε όμως καταλήξει σε μία σταθερή ενδεκάδα. Τα πρώτα μας ημίχρονα είναι καλά, όμως δεν καταφέρνουμε να φτάσουμε σε αυτό που αξίζουμε. Δεν ήταν λάθος οι επιλογές. Οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στη Νις είναι στη διάθεση μου και ενδέχεται να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Μετά την ήττα 2-0 από την πρωτοπόρο Νις, την περασμένη Κυριακή (5/11), η Ρεν βρίσκεται στην 11η θέση της Ligue 1, ενώ την ίδια στιγμή προπορεύεται στον 6ο όμιλο του Europa League με έξι βαθμούς και με νίκη αύριο (9/11) «κλειδώνει» σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Ο Ζενεσιό παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να εξηγήσει τη διαφορετική εικόνα της ομάδας του στις δύο διοργανώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στο Europa League έχουμε πολλά να καταφέρουμε, αλλά δεν έχουμε την υποχρέωση να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είδατε, όμως, τι έκαναν η Σεβίλη και η Γουέστ Χαμ στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημά τους δεν τα πήγαιναν καλά. Στο πρωτάθλημα, πιθανώς, έχουμε πίεση που δεν μας επιτρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε λάθη απροσεξίας».

Όσο για την πίεση που ενδεχομένως αισθάνεται ο ίδιος, ο προπονητής της Ρεν απάντησε: «Εγώ θέλω μόνο να κερδίσω τα δύο ματς για να πάρουμε καλή θέση στον όμιλο ενόψει του επόμενου γύρου. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι, χωρίς πίεση. Η πίεση δεν είναι καλός γιατρός και δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Είμαι ρεαλιστής, αλλά δεν έχω πίεση».

Τέλος, ο Μπρούνο Ζενεσιό ρωτήθηκε για το επεισόδιο που είχαν δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λεωφόρο: «Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε κάτι που αποδείχθηκε «επανάσταση». Δύο παίκτες είχαν μία διαμάχη και στη συνέχεια μέσα από τη συζήτηση το θέμα λύθηκε.

Έτσι, ενωθήκαμε όλοι ξανά. Κάποιες φορές χρειάζεται να γίνει κάτι που θα αλλάξει την ψυχολογία. Έχω καλό γκρουπ, καλή ομάδα. Κάποιες φορές είναι καλό να χτυπάμε το χέρι στο τραπέζι για να επανέλθουμε στη σειρά μας. Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες-κλειδιά που πρέπει να ξυπνάνε τους άλλους».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X