H Αλ Ιτιχάντ απέλυσε τον Πορτογάλο προπονητή μετά τον τσακωμό με τον Καρίμ Μπενζεμά

Εσπίριτο Σάντο: «Να βελτιωθούμε ενόψει Ολυμπιακού, είναι μεγάλη πρόκληση μπροστά μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Καρίμ Μπενζεμά τσακώθηκε με τον προπονητή του με συνέπεια την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από τον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ αποτελεί ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημένη από την πορεία τόσο στο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας όσο και στο Champions League Ασίας.

Σύμφωνα με το Relevo, μπορεί τα αποτελέσματα να έπαιξαν τον ρόλο τους στην απόφαση της διοίκησης για τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή αλλά εξίσου κομβικός ήταν και ο έντονος διαπληκτισμός του με τον Καρίμ Μπενζεμά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Εσπιρίτο φέρεται πως ύψωσε τους τόνους στο ημίχρονο για τη συμπεριφορά τους εντός αγωνιστικού χώρου στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας για το Champions League Ασίας κάτι που εξόργισε τον Μπενζεμά με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας διάλογος των δύο «γεμάτος» προσβολές.

Ο Νούνο κατηγόρησε τον Μπενζεμά για το γεγονός πως δεν είναι τόσο κοινωνικός και υποστηρικτικός με τους συμπαίκτες του ενώ ο Καρίμ από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως διαφωνεί με πολλές από τις τεχνικές που εφαρμόζει ο Πορτογάλος τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θυμίζουμε πως ο Νούνο πλην του Μπενζεμά είχε έρθει σε διαμάχη στην αρχή της χρονιάς και με τον Ζότα, τον οποίο μάλιστα άφησε και εκτός λίστας για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X