Μουκουντί: «Στο ποδόσφαιρο πάντα θα γίνονται λάθη - Αύριο θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Μουκουντί: «Στο ποδόσφαιρο πάντα θα γίνονται λάθη - Αύριο θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Την αποφασιστικότητα των παικτών της ΑΕΚ για τη νίκη στο ματς με τη Μαρσέιγ εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο αμυντικός της Ένωσης, Αρόλντ Μουκουντί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη και αποφασισμένη για το ματς με τη Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και αυτό εξέφρασε στις δηλώσεις του ο αμυντικός της, Αρόλντ Μουκουντί.

«Αύριο θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη», είπε ο Καμερουνέζος που αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς και το 3-1 του «Βελοντρόμ».

Αναλυτικά οσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Αρολντ Μουκουντί:

Για το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς για την πρόκριση και αν υπάρχει πίεση γιατί η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει ευρωπαϊκό ματς στην OPAP Arena: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει επιπλέον πίεση. Είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη, έχουμε μια καλή ομάδα. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, ξέρουμε την ποιότητα της Μαρσέιγ, έχουμε την εμπειρία του πρώτου αγώνα, έχουμε το πλάνο μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν θα παίξει ρόλο η έδρα: «Ξέρουμε τους οπαδούς μας, ξέρουμε την ποιότητά τους και την ποιότητα της ομάδας μας. Έχουμε δει την επίδραση του κόσμου, θα είναι εδώ να μας υποστηρίξει. Στη Μασσαλία πήγαν κάποια πράγματα πολύ καλά για τη Μαρσέιγ και εμείς δυσκολευτήκαμε με κάποια πράγματα, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν λάθη. Εμείς πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα κάνουμε το μάξιμουμ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Ρονζιέ από πλευράς Μαρσέιγ και αν αλλάζει το πλάνο: «Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε. Ο Ρονζιέ είναι ένας μεγάλος παίκτης βέβαια που θα λείψει από τον αντίπαλο, αλλά δεν αλλάζει κάτι για μας».

Για το ποιες ομάδες είναι φαβορί για την πρόκριση: «Είναι ένας ομοιογενής όμιλος. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν ξέρω ποιος είναι φαβορί, ελπίζουμε να μπορέσουμε να κερδίσουμε εμείς αυτές τις ομάδες».

Για το που μπορεί να φτάσει αυτή η… επανάσταση της ΑΕΚ: «Είμαστε ένα γκρουπ και δεν μιλάμε για μεμονωμένους παίκτες. Προχωράμε μαζί. Έχουμε τη θέληση, το έχουμε αποδείξει και αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οπουδήποτε. Είμαστε μια ομάδα με πάθος και αγάπη. Με αυτά τα λόγια δίνουμε έναν ορισμό της δικής μας ομάδα. Παίζουμε πάντα με αποφασιστικότητα για να ανατρέψουμε οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση κι αν προκύψει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X