Αλμέιδα: «Να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια - Δεν υπάρχει καμία πίεση για εμάς»

Αλμέιδα: «Να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια - Δεν υπάρχει καμία πίεση για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Στις λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια, δεν υπάρχει καμία πίεση για εμάς», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Μαρσέιγ ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ: «Θα πρέπει να προσέξουμε κάθε ενέργεια του αντιπάλου. Κάθε πλάγιο, κόρνερ, πίεση, κινητικότητα, να μην του επιτρέψουμε να δημιουργήσει. Πρέπει να προσέξουμε πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μαρσέιγ».

Για το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς για την πρόκριση και αν υπάρχει πίεση γιατί η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει ευρωπαϊκό ματς στην OPAP Arena: «Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό. Ποτέ δεν προσπαθούμε να βάζουμε τη λέξη πίεση σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Φυσικά έχουμε την όρεξη και τη διάθεση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Προφανώς αν καταφέρουμε να τελειώσουμε το ματς με μια νίκη, θα ήταν η πρώτη στην έδρα μας για την Ευρώπη και θα ήταν κρίσιμη για το θέμα των θέσεων στον όμιλο. Αν σκεφτόμαστε έτσι όμως, δεν σκεφτόμαστε αποκλειστικά τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι σε κάποια σημεία του προηγούμενου αγώνα τα πήγαμε καλά και με βάση αυτό πιστεύω πως αν βασιστούμε σε αυτά, τότε θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο».

Για την απουσία του Ρονζιέ από πλευράς Μαρσέιγ και αν αλλάζει το πλάνο: «Δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα. Ο αντίπαλος έχει βαθύ ρόστερ με τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πρέπει να κάνουμε αυτό που συνήθως κάνουμε».

Για το ότι για πρώτη φορά η ΑΕΚ είναι σχεδόν πλήρης: «Είναι σημαντικό για το σύνολο της ομάδας. Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει δικαιολογίες για τις απουσίες. Πιστεύω στο σύνολο των παικτών, στον κάθε ένα που προπονώ. Το πλεονέκτημα όταν είναι όλοι διαθέσιμοι είναι ότι υπάρχει ανταγωνισμός και με έναν φυσικό τρόπο όλοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν καλή απόδοση. Θα δουλέψουμε ως σύνολο χωρίς να εξαρτόμαστε από έναν ή δύο παίκτες».

Για το που μπορεί να φτάσει αυτή η… επανάσταση της ΑΕΚ: «Είμαστε ένα σύνολο παθιασμένων ανθρώπων. Ένα γκρουπ που δεν θεωρεί τίποτα χαμένο και θέλει να προχωρήσει σε όλες τις διοργανώσεις. Ονειρευόμαστε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Έχουμε αντιληφθεί ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όταν στη ζωή κάποιος δείχνει πάθος, αγάπη και σεβασμό και όταν υπάρχει ένωση, δεν υπάρχουν εμπόδια. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι που κυνηγάνε τους στόχους τους».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X