Στσέτσιν - ΑΕΚ Betsson 77-86 (ΤΕΛΙΚΟ)

Στσέτσιν - ΑΕΚ Betsson 77-86 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα Στσέτσιν - AEK για τη 3η αγωνιστική του BCL μέσω του enwsi.gr

Η ΑΕΚ Betsson αγωνίζεται στην Πολωνία (19:30, Cosmote Sport 4, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Ομίλων του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ Betsson είναι η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου μέχρι στιγμή αφού έχει ρεκόρ 2-0, ενώ οι Πολωνοί βρίσκονται στο 1-1, έχοντας κερδίσει την Σάσαρι στην έδρα του και έχουν χάσει στην Γερμανία από την Λούντβιγκσμπουργκ.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει μια χρυσή ευκαιρία να βάλει τις βάσεις για την πρώτη θέση σε περίπτωση νίκης, που οδηγεί απευθείας στους 16 της διοργάνωσης. Σε συνδυασμό με την χθεσινή εντός έδρας ήττα των Γερμανών από την Σάσαρι, μπορεί να ξεφύγει στο τέλος του πρώτου γύρου από τους ανταγωνιστές της.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Πολωνία αρχηγού παρόντος. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, όπως συνηθίζει να κάνει στα εκτός έδρας παιχνίδια, βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας ως αρχηγός αποστολής, δείχνοντας και την σημαντικότητα του αγώνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίς-Μιγκέλ Καστίγιο-Λαρόκα (Ισπανία), Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία) και Αλεξάντρ Ντεμάν (Γαλλία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X