Όνειρα για «επανένωση» Ζιντάν-Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία

Όνειρα για «επανένωση» Ζιντάν-Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

«Γαλλικά» όνειρα βλέπουν στην Αλ Ιτχάντ, αφού η αραβική ομάδα προσπαθεί να πείσει τον Ζιντάν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από τον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ αποτελεί ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο Πορτογάλος κατάφερε να κοουτσάρει την Αραβική ομάδα για 52 αγώνες με απολογισμό 36 νίκες και 9 ισοπαλίες, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αποτελεί στόχο για την αντικατάστασή του.

Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ και της Γουλβς, μεταξύ άλλων, πλήρωσε τις κακές σχέσεις με τα μεγάλα ονόματα του κλαμπ και πιο συγκεκριμένα τον Καρίμ Μπενζεμά, με τους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες να ονειρεύονται να «βγάλουν από τη ναφθαλίνη» τον συμπατριώτη του κατόχου της Χρυσής Μπάλας του 2022, Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος προπονητής είναι άνεργος από το καλοκαίρι του 2021, με το όνομά του να έχει ακουστεί για πολλούς πάγκους τα τελευταία χρόνια, πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί πάνω από τον Έρικ Τεν Χαχ.

Για την ώρα, το να επιλέξει ο Ζιντάν τη Σαουδική Αραβία ως τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας μοιάζει απίθανο, καθώς ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την ευκαιρία να αναλάβει την εθνική Γαλλίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X