«Φαντάσματα» στο Λιμάνι - Προβοκάτσια και... εμπλοκή της ΑΕΚ παρουσιάζει ο Ολυμπιακός για την κροτίδα στο ντέρμπι του αίσχους!

«Φαντάσματα» στο Λιμάνι - Προβοκάτσια και... εμπλοκή της ΑΕΚ παρουσιάζει ο Ολυμπιακός για την κροτίδα στο ντέρμπι του αίσχους!

Είναι ξεκάθαρο πως στο Λιμάνι βλέπουν φαντάσματα με την ΑΕΚ εμφανίζοντας την να εμπλέκεται στην υπόθεση με την κροτίδα στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικά σε δύο πράγματα καταλήγουμε… Το πρώτο πως στο Λιμάνι, ξέρετε πιο ντε, ακούν ΑΕΚ και βλέπουν εφιάλτες και φαντάσματα και το δεύτερο είναι πως κάποιοι με επιρροή από Ολυμπιακό μεριά  έχουν μεγάλη φαντασία που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στίβεν Σπίλμπεργκ και Ρίντλεϊ Σκοτ που βγάζουν εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ με τη φαντασία τους στις χολιγουντιανές παραγωγές.

Πάμε να μπούμε στο… ψητό, διότι καταλαβαίνουμε σας έχει πιάσει μία αγωνία για να διαβάσατε τι «ανακάλυψαν» πάλι στο Λιμάνι για να εμπλέξουν την ΑΕΚ. Ε, λοιπόν, ναι… Ερυθρόλευκα ΜΜΕ βλέπουν προβοκάτσια και εμπλοκή της ΑΕΚ στο ντέρμπι του αίσχους ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, «άκουσον άκουσον» σε σημερινό ρεπορτάζ μέσου ερυθρόλευκης επιρροής αναφέρθηκε το εξής και το παρουσιάζουμε ακριβώς όπως το ρεπορτάζ: «Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ο δράστης εργάζεται σε κατάστημα, στον Άγιο Ελευθέριο στα Πατήσια, που ανήκει σε οργανωμένο και ενεργό φίλαθλο της ΑΕΚ. Αυτό μπορεί να μη λέει κάτι, μπορεί να λέει και πολλά. Πάντως αν βάλει κάποιος στο μυαλό του το ενδεχόμενο προβοκάτσιας δεν θα έχει και άδικο».

Ναι, το αφεντικό του καταστήματος, όπου δουλεύει ο δράστης είναι ΑΕΚ… Απίστευτο ε… Ένας παιδί που είναι Ολυμπιακός και θέλει προφανώς να βγάζει τα προς το ζην ή το χαρτζηλίκι του, εργάζεται σε κατάστημα που το έχει Ενωσίτης. Και αυτό, λοιπόν, στο Λιμάνι εκλαμβάνεται ως πιθανότητα, βεβαιότητα αν θέλετε πως η κροτίδα που έπεσε στο Καραϊσκάκη είναι προβοκάτσια.

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, τα αφεντικά ειδικά αν είναι ΑΕΚ, το πρώτο πράγμα που θα ρωτούν τον υπάλληλο που θέλουν να προσλάβουν είναι: «Τι ομάδα είσαι;». Δεν θα νοιάζονται ούτε για βιογραφικά ούτε για σπουδές. Ούτε τίποτα…

Είναι ξεκάθαρο κύριοι πως στο Λιμάνι, όπου και να γυρίσουν, βλέπουν φαντάσματα. Λίγο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, λίγο η ομάδαρα που έχει φτιάξει ο Ματίας Αλμέιδα τους έχει δημιουργήσει… ψυχολογικά. Ας το κοιτάξουν…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X