Εμπαπέ για υποδοχή Ντοναρούμα: «Αισθανόμαστε άσχημα απόψε, δύσκολη υποδοχή»

Εμπαπέ για υποδοχή Ντοναρούμα: «Αισθανόμαστε άσχημα απόψε, δύσκολη υποδοχή»
Photo Credits: INTIME

Για την δύσκολη υποδοχή που έιχε ο Ντοναρούμα στον Σαν Σίρο μίλησε ο Κιλιάν Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήρε την «ρεβάνς» στο Σαν Σίρο η Μίλαν κόντρα στην Παρί με (2-1), δυο εβδομάδες μετά την πανολεθρία στο Παρκ ντε Πρενς όταν και έχασε με (3-0) με τον Εμπαπέ να κάνει λόγο για μια δύσκολη έδρα.

Με ήρωες τους Ράφα Λεάο και Ολιβιέ Ζιρού, η ιταλική ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, μπαίνοντας, παράλληλα, δυναμικά και στην εξίσωση της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος της αναμέτρησης, το μεγάλο αστέρι και ηγέτης του γαλλικού συλλόγου, Κιλιάν Εμπαπέ, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι το πρόβλημα όταν χάνει η Παρί είναι πάντα οι ίδιοι, χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες σε εξωγενείς παράγοντες.

Στη συνέχεια, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στο σύνολο του Στέφανο Πιόλι για την απόδοσή του, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την υποδοχή των οπαδών της Μίλαν στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, οι οποίοι πέταξαν δεσμίδες με ψεύτικα χαρτονομίσματα προς τον πρώην παίκτη της ομάδας τους.

Σε αυτά, ήταν τυπωμένα η φάτσα του Ιταλού τερματοφύλακα με την υποσημείωση “Dollarumma”. Με αυτήν την κίνηση θέλησαν να δείξουν την απογοήτευσή τους για τον τρόπο που άφησε το “Σαν Σίρο” το καλοκαίρι του 2021, προκειμένου να ενταχθεί στον σύλλογο της Ligue 1.

“Υπήρχε πολύς θόρυβος και έκαναν αρκετά δύσκολη υποδοχή στον Τζίτζιο. Νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό, αλλά να, έτσι είναι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Οι οπαδοί κάνουν ό,τι θέλουν, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι νιώθουν μέσα τους. Προστατεύσαμε τον Τζίτζιο όσο μπορούσαμε και αισθανόμαστε άσχημα για αυτόν απόψε”, είπε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X