Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Χουάνκαρ μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Χουάνκαρ μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων
Photo Credits: INTIME

Ο Χουάνκαρ έχει μερικές ακόμη μέρες έως ότου μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, βάσει του πλάνου που έχει εκπονηθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός «πετάει» σήμερα (Τετάρτη, 8/11) το πρωί για τη Γαλλία και τη Βρετάνη (ξανά) χωρίς τον Χουάνκαρ. Κι αυτό θα είναι το τέταρτο σερί ματς που θα χάσει ο Ισπανός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού», μετά τον εσωτερικό τραυματισμό στο αριστερό αυτί του, απ’ την κροτίδα που έπεσε δίπλα στο χώρο προθέρμανσής του στο ντέρμπι της 22ας Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Κάτι που επιβεβαιώνει σε απόλυτο βαθμό το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά την κροτίδα ο Ισπανός αμυντικός ο οποίος -18 μέρες μετά το συμβάν, που κατέστησε απαγορευτική την αγωνιστική παρουσία του στο ελληνικό clasico- δεν είναι ακόμη σε θέση να μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Την προπερασμένη Δευτέρα (30/10) προσπάθησε να προπονηθεί ατομικά (σε ρεπό της ομάδας) στο «Γ. Καλαφάτης» όμως αισθάνθηκε ζαλάδα κι αδιαθεσία και σταμάτησε πηγαίνοντας απευθείας στο ιατρείο του προπονητικού κέντρου της ομάδας.

Ο 34χρονος μπακ συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, με τους γιατρούς να προσπαθούν να ενεργοποιήσουν σιγά-σιγά και με πάρα πολύ προσεκτικά βήματα, πλήρως την ακοή του στο αριστερό αυτί. Προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία στο λαβύρινθό του (που είναι βασικότερο σημείο για την ισορροπία του ανθρώπινου σώματος) και να μπορέσει -εφόσον όλα πάνε ομαλά- να ξεκινήσει σταδιακά προπονήσεις προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Με στόχο να επανέλθει σε δράση μετά την επόμενη διακοπή των Εθνικών Ομάδων, ήτοι στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη.

Μία πολύ δύσκολη συνθήκη για τον Ισπανό μπακ, ο οποίος δεν θέλει να χάνει ούτε… προπόνηση κι εδώ και 18 μέρες βιώνει μία τρομερή ταλαιπωρία, που δεν του επιτρέπει για την ώρα να προπονηθεί ούτε ατομικά, ούτε βεβαίως με την υπόλοιπη ομάδα.

Θα εκτίσει με Ατρόμητο ο Μλαντένοβιτς

Το όλο θέμα που έχει προκύψει με τον Χουάνκαρ εδώ και 2,5 εβδομάδες, έπαιξε ρόλο και στην απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το πότε θα δηλωνόταν να εκτίσει την ποινή του κι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ο έτερος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε 3 κίτρινες στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (4/11) στη Λαμία (έχει αλλάξει απ’ το καλοκαίρι ο κανονισμός και η ποινή τιμωρίας μίας αγωνιστικής, «ενεργοποιείται» στις 3 κίτρινες κι όχι στις 4) και θα έπρεπε να δηλωθεί για να απουσιάσει σε ένα απ’ τα επόμενα 4 ματς πρωταθλήματος του “τριφυλλιού».

Στο προσεχές ματς με την Κηφισιά (12/11), αλλά και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί μετά τη διακοπή με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (26/11) δεν θα μπορούσε βεβαίως να δηλωθεί κι έτσι αποφασίστηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική όσο το δυνατόν πιο πίσω χρονικά και δη στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στις 9 Δεκεμβρίου.

Προκειμένου έως τότε να είναι διαθέσιμος κι ο Χουάνκαρ…

ΠΗΓΗ: SPORT24

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X