Η ΑΕΚ δεν ξεχνά τον Μιχάλη στη μέρα της γιορτής του: «Είσαι πάντα εδώ μαζί μας» (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά τον Μιχάλη στη μέρα της γιορτής του: «Είσαι πάντα εδώ μαζί μας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το τρισάγιο στην μνήμη του Μιχάλη στο σημείο που δολοφονήθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε στιγμιότυπα από το τρισάγιο που τέλεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή.

Σήμερα θα είχε την ονομαστική του εορτή και σε κλίμα έντονης συγκίνησης η οικογένεια τέλεσε το μυστήριο αυτό για να τιμήσει τη μνήμη του.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του Μιχάλη και η οικογένεια της ΑΕΚ, δεν τον έχουν μαζί τους την μέρα της ονομαστικής του εορτής… Ο Μιχάλης είναι όμως πάντα εδώ. Μαζί Μας, στην σκέψη Μας και την καρδιά Μας.
Η οικογένεια του δολοφονημένου αδερφού μας, τέλεσε σήμερα Τρισάγιο στο σημείο όπου ο Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή, έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, λίγα μέτρα από το γήπεδο μας, στην Νέα Φιλαδέλφεια. Στο σημείο που μόνιμα από το καταραμένο εκείνο βράδυ του Αυγούστου τιμάται η μνήμη του.
Τα μέλη της οικογένειας του, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Συνδέσμου των Παλαιμάχων, όπως κι αρκετοί φίλοι της ομάδας, μεταξύ τους και προσωπικοί του φίλοι ήταν εκεί για τον Μιχάλη. Το Τρισάγιο τέλεσε ο Πάτερ Άνθιμος.
Μιχάλη, είσαι πάντα εδώ μαζί Μας.»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X