Βρούτσης: «Αναβαθμίζουμε το Καυτανζόγλειο, στη διάθεση του ΠΑΟΚ ενόψει Νέας Τούμπας»

Βρούτσης: «Αναβαθμίζουμε το Καυτανζόγλειο, στη διάθεση του ΠΑΟΚ ενόψει Νέας Τούμπας»
Photo Credits: INTIME

Πράσινο φως της κυβέρνησης για να μετακομίσει ο ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί μέχρι την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αποκλειστική δήλωση που έκανε στον Βασίλη Βέργη και στην εκπομπή «SDNA σε θέση LIBERO» ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε λεπτομερώς στα έργα αναβάθμισης του «Καυτανζογλείου» και στην ξεκάθαρη θέση του για παραχώρηση του Σταδίου στον ΠΑΟΚ.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Λευτέρη Αυγενάκη που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να «απαγορεύσει» στον ΠΑΟΚ το προφανές και άφησε το «Καυτανζόγλειο» να «ρημαδιάσει», ο κ. Βρούτσης ΚΑΙ πράξεις κάνει και ανοίγει το δρόμο για τον Δικέφαλο που ετοιμάζει τις ανακοινώσεις του για το γήπεδο της Νέας Τούμπας όπως ουσιαστικά προανήγγειλε ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού στον Βασίλη Βέργη και στον Libero 107,4 είναι η εξής:

«Έχουμε διαβεβαιώσει ως Κυβέρνηση και το επαναλαμβάνω ως Υπουργός Αθλητισμού ότι ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Συνεπώς, εξακολουθεί να είναι πάγια θέση μας η αρωγή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις τυχόν ανάγκες της για χρήση του Καυτανζογλείου εν όψει της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Όπως ανακοίνωσα στη Βουλή στις αρχές Οκτωβρίου, εντός του α’ εξαμήνου του 2024 θα έχει συντελεστεί η πλήρης λειτουργική αναβάθμισή του Καυτανζογλείου Σταδίου, για πρώτη φορά μετά τον εκσυγχρονισμό του το 2004.

Χθες, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών το κονδύλι του 1.000.000€ για τη συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και την υλοποίηση της Μελέτης πυρόσβεσης/ πυροπροστασίας, ώστε οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις πυρασφάλειας να αποκτήσουν σύγχρονη πιστοποίηση.

-Η Μελέτη Πυροπροστασίας κατατέθηκε στην Πυροσβεστική και αναμένουμε την έγκρισή της για να συνταχθούν τα Τεύχη Δημοπράτησης των αναγκαίων έργων.

-Παράλληλα, για τις ΗλεκτροΜηχανολογικές εγκαταστάσεις, που ελέγχθηκαν αρμοδίως κατά το διάστημα Μαρτίου – Μαΐου 2023, συντάσσονται Τεύχη Δημοπράτησης.

-Σε ότι αφορά στην Στατική Επάρκεια του Καυτανζογλείου, ανατίθεται σε ιδιώτη μηχανικό η έκδοση σχετικής βεβαίωσης.

-Για την ελαττωματική υγρομόνωση του Κεντρικού Σταδίου σε μέρος των κερκίδων, έχει επιληφθεί η Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Αθλητισμού και η Μελέτη παραδίδεται άμεσα για Τεύχη Δημοπράτησης, ενώ ως τα μέσα Νοεμβρίου θα παραδοθεί και η Μελέτη Ενεργειακής Αναβάθμισης όλων των εγκαταστάσεων, που εκπονείται.

Επιπλέον, από το 2024 αυξάνεται η τακτική επιχορήγηση του Καυτανζογλείου κατά 150%, ήτοι διαμορφώνεται σε 1.750.000€ από 700.000€ που ήταν τα τελευταία χρόνια».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X