Προσπάθησαν να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του Νεϊμάρ!

Προσπάθησαν να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του Νεϊμάρ!
Photo Credits: INTIME

Ώρες αγωνίας για τον Νεϊμάρ καθώς κακοποιοί είχαν πρόθεση να απαγάγουν την νεογέννητη κόρη του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το περιστατικό έγινε την Τρίτη με τους εισβολείς να μπαίνουν στο σπίτι των πεθερικών του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, έδεσαν τους γονείς της συντρόφου του με στόχο να πάρουν το μωρό!

Ωστόσο, η σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, και η νεογέννητη Μέιβι δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Στο υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, φαίνονται τρεις άντρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ένας εξ των δραστών είναι υπό κράτηση και λέγεται πως είναι κάτοικος στο ίδιο συγκρότημα που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας της Μπρούνα.

«Για να καθησυχάσω τους φίλους, την οικογένεια και όσους από εσάς με ακολουθείτε, σας ενημερώνω ότι σήμερα το πρωί έγινε ληστεία στο σπίτι μου και οι γονείς μου πιάστηκαν όμηροι. Εγώ, η Mέιβι και η αδερφή μου δεν μένουμε πλέον εκεί, ούτε βρισκόμασταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι» έγραψε η Μπιανκάρντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμπλήρωσε:

«Δόξα τω Θεώ, όλοι είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους και ότι οι δράστες έχουν βρεθεί. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας προσέχει και προσεύχομαι για να προστατεύει πάντα την οικογένειά μου από κάθε κακό».

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X