Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GΒ) επικράτησε εντυπωσιακά στην 7η κούρσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις της χρονιάς καθώς και πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 περιλάμβανε η 1η για τον μήνα Νοέμβριο ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 6 του μήνα, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 107 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 267 ευρώ.

13η νίκη για τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GΒ) – 5η για τον ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) και 3η για τον ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ (IRE)

Στην 1η Ελληνική ιπποδρομία ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) σημείωσε την 5η του νίκη και 2η συνεχόμενη, στην κούρσα των 1.400 μέτρων. Σε μια εντυπωσιακή άφιξη ο εκπρόσωπος των Malkot Stables και τρόφιμος του προπονητή Ιγνάτιου Θεολόγου, επικράτησε του 2ου ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ (FR) με διαφορά μόλις 4 εκατοστών του δευτερολέπτου. Στη χθεσινή του επιτυχία τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις της χρονιάς, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GΒ) κατέκτησε την 13η νίκη της καριέρας του. Ο κορυφαίος, βάσει του σχετικού πίνακα των ratings, ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) σκέπασε στην κυριολεξία στη γραμμή του τερματισμού τους ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) και ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ (IRE) αφήνοντας τους στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Συνιδιοκτησίας Απόστολου Μπαγιάστα και Άγγελου Σταύρου ο 6ετής καθαρόαιμος προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου και στη σέλα του βρέθηκε χθες ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

Δείτε τη νίκη του ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GΒ) στην 7η ιπποδρομία:

 

Στην τελευταία ιπποδρομία ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ (IRE) πέτυχε σχετικά εύκολα την 3η του συνεχόμενη νίκη με χρόνο 1.05.69 στην απόσταση των 1.100 μέτρων. Ιδιοκτησίας Thursday’s Syndicate ο 4ετης καθαρόαιμος προπονείται από τον Παναγιώτη Κάσση και είχε αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή.

Τρείς νίκες συνολικά σημείωσε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής και δύο ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας ενώ μια πέτυχε και ο Εντιόν Τσέλα. Από πλευράς προπονητών δύο νίκες σημείωσε ο Χάρης Χαραλάμπους και από μια οι Ιγνάτιος Θεολόγου, Χρήστος Θεοδωράκης, Χρήστος Σταύρου και Παναγιώτης Κάσσης.

Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park3η συνεχόμενη νίκη για τον ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ (IRE)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X