Νικολαΐδης: «Μου αρέσει αυτό που βλέπω από την ΑΕΚ αλλά δεν βάζει γκολ- Για την φάση του Λιβάι πάω με την ΚΕΔ» (VIDEO)

Νικολαΐδης: «Μου αρέσει αυτό που βλέπω από την ΑΕΚ αλλά δεν βάζει γκολ- Για την φάση του Λιβάι πάω με την ΚΕΔ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για το 1-1 της ΑΕΚ με την Κηφισιά, αλλά αναφέρθηκε και στη φάση του πέναλτι πάνω στον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά και στις διαιτητικές αποφάσεις του ματς με την Κηφισιά αναφέρθηκε στην εκπομπή του στη NOVA, «Monday FC» ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει τη φάση με το χέρι του Τετέι, το οποίο ζητεί η ΑΕΚ στο γκολ της ισοφάρισης της Κηφισιάς (1-1), ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που έγινε στον Λιβάι Γκαρσία από τον Λαντρ τονίζοντας πως δεν έχει ξεκάθαρη άποψη, αλλά πάει με την ΚΕΔ που παρέπεμψε τους διαιτητές.

«Βρήκε δεν βρήκε, δεν δίνεις χέρι σε αυτή τη φάση στο γκολ της Κηφισιάς. Δεν έχω καταλάβει αν βρίσκει τον Λιβάι ο παίκτης της Κηφισιάς. Αν βρίσκει πρώτα τα πόδια και μετά την μπάλα δεν μπορώ να το καταλάβω, άρα δεν έχω και άποψη. Άκουσα ότι η ΚΕΔ παραπέμπει τους διαιτητές, άρα θα πάω με εκείνη την πλευρά γιατί θα έχουν παραπάνω πλάνα», επισήμανε ο Ντέμης.

Έπειτα αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στη δυσκολία που παρουσιάζει η ΑΕΚ στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας. «Η ΑΕΚ θα έπρεπε να κερδίσει. Η Κηφισιά άντεξε μέχρι αργά. Είχε ένταση στα μαρκαρίσματα και ήταν ανταγωνιστική. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αναστασίου», είπε και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είχε αρκετές ευκαιρίες, δικαιούταν να κερδίσει, αλλά η ΑΕΚ δυσκολεύεται να πετύχει γκολ, παρά το γεγονός ότι κάνει πολλές φάσεις».

«Στο τέλος μπορεί να το είχαν και οι παίκτες δεδομένο ότι θα κερδίσουν. Η Κηφισιά είχε κουραστεί, αλλά βρήκε την ψυχική δύναμη, ενώ η ΑΕΚ δεν σταματούσε να δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Ελίασον ήταν πάρα πολύ καλός, θυμίζει τον Ελίασον πριν τον τραυματισμό του. Ο Γαλανόπουλος ήταν καλός, ο Πινέδα από τη στιγμή που μπήκε επίσης. Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ότι μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύεται να βάλει γκολ», υπογράμμισε ο Νικολαΐδης.

«Το πρώτο που κρίνω σε μια ομάδα είναι αν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γκολ. Το έκανε με την Κηφισιά. Συνολικά στο πρωτάθλημα είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ ότι δεν σκοράρει. Βιάζεται να κάνει επιθέσεις, τις τελειώνει πολύ γρήγορα. Δεν έχει υπομονή να γυρίσει την μπάλα. Βγάζει φάσεις, αλλά σε μερικά ματς συμβαίνει να μην μπει το γκολ. Μου αρέσει αυτό που βλέπω. Εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί βλέπω την ΑΕΚ να βγάζει φάσεις».

Τέλος, ο Νικολαΐδης υπογράμμισε: «Αν πρέπει να βρω κάτι αρνητικό σε μια ισοπαλία είναι ότι δέχθηκε το γκολ παίζοντας με ένα στόπερ κατόπιν επιλογής. Εγώ με τον Αλμέιδα είμαι, αλλά κάποια στιγμή το πληρώνεις. Θα μπορούσε να παίξει ο Βίντα. Όταν γίνεται σέντρα δεν πρέπει η μπάλα να πέφτει στο έδαφος και έπεσε. Η ΑΕΚ έφαγε το γκολ, αλλά έπρεπε να βάλει τρία».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X