Ομάδα στη Β΄Γερμανίας πληρώνει καλύτερα... vegan ποδοσφαιριστές!

Ομάδα στη Β΄Γερμανίας πληρώνει καλύτερα... vegan ποδοσφαιριστές!
Photo Credits: INTIME

Πρωτοποριακή ρήτρα από την γερμανική Όσναμπρουκ, η οποία παρέχει αποζημίωση ύψους 750 ευρώ στους παίκτες που δείχνουν το οικολογικό τους πρόσωπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρήτρες στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν πολλές, αλλά οικολογική θα βρείτε μόνο στη Γερμανία και την ομάδα της Όσναμπρουκ!

Σε μια απόπειρα να ξεχωρίσει, ο σύλλογος τη δεύτερης κατηγορίας φροντίζει να αμείβει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές της που δείχνουν μια παραπάνω ενσυναίσθηση και ευαισθησία προς το περιβάλλον μέσα από το οικολογικό τους πρόσωπο!

«Ο ατομικός υπολογισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη διάρκεια του ταξιδιού στη δουλειά, τον τρόπο διεξαγωγής του και πτυχές όπως οι vegan ή οι χορτοφαγικές διατροφικές συνήθειες», εξηγεί η ίδια η Όσναμπρουκ για το μοντέλο που έχει υιοθετήσει.

Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια όποιος εργαζόμενος μετακινείται με αυτοκίνητο ή καταναλώνει περισσότερο κρέας τότε χάνει την οικολογική ρήτρα που προβλέπει αύξηση του μισθού κατά 750 ευρώ.

Για να αποδείξει μάλιστα πως είναι σοβαρή ως προς αυτό το ζήτημα, ο Όσναμπρουκ σε συνεργασία με μια ανεξάρτητη εταιρεία υπολογίζει το αποτύπωμα άνθρακα των εργαζομένων της και το κατά πόσο τηρούν τα κριτήρια της συγκεκριμένης ρήτρας.

Σύμφωνα πάντως με τους κανονισμούς της Bundesliga 2 η ρήτρα δεν είναι υποχρεωτική, αλλά όποιος πληροί τις προϋποθέσεις λαμβάνει επιπλέον 750 ευρώ.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X