Νίκλας Ελίασον: Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ

Νίκλας Ελίασον: Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr καταγράφει μια ακόμα εξαιρετικά μεστή εμφάνιση του Ελίασον που για... χιλιοστά δεν επιβραβεύτηκε και μ' ένα γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από ένα ματς απέναντι στην Κηφισιά, στο οποίο η ΑΕΚ άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς αλλά και έγινε τέτοια ωμή παρέμβαση διαιτητή και VAR στο αποτέλεσμα, δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι θετικό. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως ακόμα και έτσι, υπό αυτά τα δεδομένα, υπήρχε ποδοσφαιριστής της Ένωσης που πραγματικά ξεχώρισε στην Καισαριανή το περασμένο Σάββατο. Για την ακρίβεια, ξεχώρισε και στην Καισαριανή.

Στο ματς με την Κηφισιά ο Νίκλας Ελίασον έδειξε πως είναι μακράν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός προερχόταν από δυο παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία είχε βάλει δυο γκολ και είχε δώσει και μια ασίστ. Στο ματς με την Κηφισιά, ο Ελίασον όχι απλώς ήταν ξανά ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ, αλλά αφενός ήταν μέσα σχεδόν σ’ όλες τις μεγάλες ευκαιρίες που έγιναν και χάθηκαν. Αφετέρου για… χιλιοστά δεν χρίστηκε ξανά σκόρερ.


Ο Ελίασον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο και ο ιστορικός του μέλλοντος κάποια στιγμή θα μπορέσει να αποφανθεί αν όντως ήταν εκτεθειμένος. Διότι οι γραμμές του VAR με τον τρόπο που τοποθετήθηκαν, κάθε άλλο παρά ξεδιαλύνουν την εικόνα. Το σίγουρο είναι πως ο Σουηδός έκανε εξαιρετικό ματς. Το σίγουρο είναι επίσης πως έδειξε πως πλέον κυνηγά και το γκολ εκτός από την ασίστ. Σκόραρε ένα γκολ που δεν μέτρησε, ενώ έχασε ο ίδιος ακόμα τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες. Ενώ από τα δικά του πόδια έφυγε η σέντρα για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία στην κεφαλιά του Πόνσε.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X